Manege competitie

Dit is een competitie over 4 wedstrijden gedurende de wintermaanden (november, december, januari en de finale in februari) Deelnemen aan het manegekampioenschappen mag vanaf de klasse F3a.

Om kans te kunnen maken op de prijzen voor het manegekampioenschappen dien je deel te nemen aan ten minste drie wedstrijden. Per wedstrijd kun je plaatsingspunten verdienen. Al deze plaatsingspunten worden bij elkaar opgeteld, en wie de meeste punten heeft wint de competitie. Mocht er een gelijke stand zijn, dan geeft de finale-wedstrijd de doorslag.

Er moet dus aan minimaal 3 wedstrijden deelgenomen worden, doe je aan vier wedstrijden mee, dan is het slechtste resultaat weg te strepen.

De afzonderlijke wedstrijden tellen ook mee voor het ruiterpaspoort en de bijbehorende diploma’s.

Omdat de wedstrijden elkaar snel opvolgen mag je meerdere wedstrijden in dezelfde klasse rijden. Degraderen mag tijdens de competitie niet. Je bent zelf verantwoordelijk om je voor alle, afzonderlijke wedstrijden in te schrijven. Ook dien je zelf de te rijden proef op te geven.

Tijdens de manegekampioenschappen rijd je op 3 verschillende paarden. Je mag 2 keer op hetzelfde paard rijden en 2 keer op een verschillend paard. Wij zullen in overleg met je instructrice beslissen welk paard je rijdt.

Laat direct bij inschrijving in november weten of je mee doet aan de competitie. Schrijf je ook op tijd in voor de opvolgende wedstrijden en geef op tijd je klasse van de volgende wedstrijd door.

//prinsenbankhoeve.nl/manege2/wp-content/uploads/2018/06/nog-gebruiken-manon-les.jpg
Srevice image thumbnail

Dressuurwedstrijd

Als je mee wilt doen aan de F-proeven dressuurwedstrijden.

Read more
Srevice image thumbnail

Manege competitie

Als je mee wilt doen aan een gezellige competitie met andere ruiters.

Read more
Srevice image thumbnail

Springwedstrijd

Als je de competitie wilt aangaan met de uitdagende springsport.

Read more
Srevice image thumbnail

Vaardigheidswedstrijd

Als je je behendigheid wilt verbeteren.

Read more