Ponykampen

Slapen boven de stallen, elke dag paardrijden,  buitenritten maken, speurtochten, springen, leuke kampleiding, ‘pimp je pony’, clinics, pony-estafette, dauwtrappen, waterspellen, voltige en heel veel andere leuke paardenactiviteiten dát heb je bij manege de Prinsenbankhoeve! Onze manege bevindt zich in Wijchen, vlakbij Nijmegen.

 

Verschillende opties

We hebben verschillende ruiterkampen, welke hieronder worden uitgelegd.

Naast veel paardrijden zijn er leuke en leerzame activiteiten zoals het ontdekken van het exterieur van een paard, het harnachement en balanstrainingen. Er zal altijd genoeg te eten en drinken zijn en er kan naar wens gedoucht worden in onze eigen privé wasruimtes.

Tijden de kinderkampen zullen er altijd meerdere volwassenen aanwezig zijn als kampleiding. De leiding is elke dag in dezelfde opstelling zodat iedereen zich vertrouwd voelt en we op de hoogte zijn van wat er speelt bij de kinderen.

Ben je geen lid van onze manege en ontvang je liever eerst wat informatie over onze ponykampen? Klik dan via onze evenementen pagina op kalender en klik op diverse kamp data voor meer informatie. Alle informatie m.b.t. tijden, kosten, activiteiten staan op onze website vermeld. Ook kun je hieronder op de verschillende soorten kamen klikken. Heb je daarna nog specifieke vragen? Mail dan naar manege@prinsenbankhoeve.nl

 

Inschrijven voor de kampen kan via onze evenementen pagina en niet per mail.

Srevice image thumbnail

Slaapkamp 11+

Als je meer wilt leren op ponykamp

Read more
Srevice image thumbnail

Dagkamp 12-

Als je op ponykamp wilt maar liever thuis slaapt.

Read more
Srevice image thumbnail

Slaapkamp 12-

Als je wilt slapen boven de paardenstallen.

Read more
Srevice image thumbnail

Trainingsweken 12+

Als je serieus aan de slag wilt met paardrijden.

Read more
Srevice image thumbnail

Ouwe knollenkamp

Als je behoort tot de 'oudjes' van de manege.

Read more