Wij helpen je graag in het zadel!

//prinsenbankhoeve.nl/manege2/wp-content/uploads/2018/06/7211.jpg

In 1999 zijn Bert en Petra, naast een huisdierencentrum ook de manege gestart. Bert regelt voornamelijk alles op de manege en Petra neemt de leiding in het huisdierencentrum. Dochters Ilsa en Yvette werken beide bij de Prinsenbankhoeve. Naast de dieren en het werken speelt sport een grote rol in hun leven. Ze gaan graag samen tennissen, fitnessen, wandelen, korfballen en voetbal kijken. Ze houden ook van een feestje op z'n tijd!

//prinsenbankhoeve.nl/manege2/wp-content/uploads/2018/07/IMG_5919.jpg

Ilsa

Ilsa is een van de dochters van Bert en Petra en is fulltime werkzaam binnen het bedrijf, voornamelijk bij de manege. Ze regelt de administratie, planning en organisatie van evenementen maar je vindt haar ook als instructrice in de rijbaan. Ze heeft wedstrijdervaring t/m het Z1. Ilsa brengt graag haar enthousiasme over op de klanten. Op die manier worden we steeds beter met paarden, want paardrijden is een sport waarin je nooit bent uitgeleerd. Ze hoopt dat iedereen veel plezier heeft in paardrijden en verder te helpen op de manege.

//prinsenbankhoeve.nl/manege2/wp-content/uploads/2018/07/IMG_6724.jpg

Viola

Al sinds 2000 werkt Viola met veel plezier bij ons op de manege. Veel van onze ruiters hebben leren paardrijden bij Viola. Ze geeft grotendeels les aan starters maar heeft ook gevorderde- en volwassenenlessen. Viola heeft haar ORUN-diploma’s behaald en heeft zich gespecialiseerd in kinderen met een beperking en/of bijzonderheid zoals AD(H)D, autisme of angst. Ze heeft veel geduld en een rustige stem waardoor kinderen zich erg prettig voelen bij haar. In haar vrije tijd rijdt Viola graag paard en doet ze leuke dingen met haar kinderen.

//prinsenbankhoeve.nl/manege2/wp-content/uploads/2018/07/IMG_6697.jpg

Manon

Manon werkt sinds 2016 op de manege. Ze geeft les, werkt op evenementen en ondersteunt Ilsa. Naast haar werk bij de Prinsenbankhoeve geeft ze privélessen op andere locaties. In haar vrije tijd rijdt Manon veel op haar eigen paard. Dit is nog een jong paard waarmee ze net is gestart. Manon heeft veel wedstrijd ervaring met diverse paarden en is gestart tot het ZZ-zwaar.

//manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2019/02/IMG_5172-1.jpg

Daisy

In 2014 kwam Daisy bij ons werken en ze is inmiddels al 27 jaar actief in de paardensport. Met haar allround ORUN diploma is ze bevoegd om dressuur- en springlessen te geven. Dit doet ze dan ook met erg veel plezier. Buiten het lesgeven is ze bezig met het organiseren van leuke activiteiten op de manege om de gezelligheid op de manege te waarborgen.  Daisy heeft wedstrijdervaring t/m het ZZ-Zwaar niveau

//prinsenbankhoeve.nl/manege2/wp-content/uploads/2018/07/IMG_7251.jpg

Inge

Halverwege 2018 is Inge begonnen bij de Prinsenbankhoeve. Haar instructeursdiploma behaalde ze in 2008 en sindsdien geeft ze les op maneges. Zelf rijdt ze dressuurwedstrijden met haar paard Gywanda, ze rijden nu in de klasse M1. Inge is ook KNHS-jurylid dus heeft veel tips over wedstrijdrijden. Juist het combineren van het lesgeven en jureren vindt ze leuk! Met veel enthousiasme staat ze in de rijbaan om beste uit iedere ruiter te halen.

//prinsenbankhoeve.nl/manege2/wp-content/uploads/2018/07/IMG_5953.jpg

Eline

Toen Eline bijna 7 jaar was is ze bij de Prinsenbankhoeve komen paardrijden. Sinds 2015 werkt ze in de kantine, op stal en tijdens evenementen. Eline is een echte wedstrijdruiter en is in 2017 zelfs ‘best zittende ruiter van Nederland’ geworden tijdens de Zitcompetitie. Hier zijn wij natuurlijk super trots op! In de toekomst wilt ze zich diplomeren in de paardensport maar eerst gaat ze slagen voor haar opleiding apothekersassistente waarvan ze nu in het examenjaar zit.

//prinsenbankhoeve.nl/manege2/wp-content/uploads/2018/07/IMG_5929.jpg

Esther

Al toen Esther 7 jaar oud was, was ze kind aan huis bij Bert en Petra. Sinds oktober 2018 is ze weer in dienst getreden bij de manege. Nu is ze werkzaam in de kantine, is ze bezig het trainen van paarden en kun je haar tegenkomen met evenementen. Ze is afgestudeerd fysiotherapeute en is nu bezig met de studie tot dier-fysiotherapeute. Heb je een vraag over één van de paarden, zoek haar dan even op, want ze kent ze allemaal door en door. Wendel is haar favoriet!

//manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2019/02/IMG_5149-1.jpg

Niels

Sinds oktober 2018 is Niels werkzaam binnen ons team. Parttime is hij te vinden op ons bedrijf en verricht hij alle werkzaamheden die nodig zijn. Met veel energie zorgt hij voor onze paarden, staat hij klaar voor alle facilitaire klussen en is hij ook nog wat uren te vinden in de kantine. Met z’n Brabantse humor brengt hij veel gezelligheid met zich mee wat we altijd kunnen gebruiken! Verder is Niels papa van twee kinderen waarmee die vaak op pad is voor de hobby’s of andere uitjes!

//manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2018/07/IMG_6714.jpg

Natasja

Natasja is voor vele misschien al een bekende binnen ons team, want al verschillende jaren werkt ze op de manege. Tijdens het Special Olympics evenement heeft ze kennisgemaakt met onze manege en vanuit daar is ze bij ons gebleven. Natasja geeft soms dressuur- en springlessen en daarnaast verzorgd ze de grondwerklessen en de CBR lessen en examens. Naast de uren bij ons heeft ze een eigen bedrijf in paarden-coaching. Vanuit het Drentse plattenland woont Natasja nu met haar gezin op Brabantse bodem en is ze zelf ook heel actief in de wedstrijdsport!

Vrijwilligers

Bridget, Anouk, Tamara en Anaïs zijn onze vaste vrijwilligers die al jaren op de manege komen. Zelf als kind altijd deelgenomen aan de groepslessen en ponykampen en tegenwoordig helpen ze bij ponykampen, kinderfeestjes, wedstrijden en andere evenementen. Waar ze vroeger eenmalig in de groepslessen reden, rijden ze nu allemaal diverse keren per week. Bridget, Anouk en Anaïs hebben zelfs een leasepaard; Zola, Diablo en Merci.

Tamara

//prinsenbankhoeve.nl/manege2/wp-content/uploads/2018/07/IMG_5962.jpg

Anouk

//prinsenbankhoeve.nl/manege2/wp-content/uploads/2018/07/IMG_5942.jpg

Bridget

//prinsenbankhoeve.nl/manege2/wp-content/uploads/2018/07/IMG_5937.jpg

Anaïs

https://manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2019/02/IMG_5143-1-300x200.jpg