Wij helpen je graag in het zadel!

//prinsenbankhoeve.nl/manege2/wp-content/uploads/2018/06/7211.jpg

In 1999 zijn Bert en Petra, naast een huisdierencentrum ook de manege gestart. Bert regelt voornamelijk alles op de manege en Petra neemt de leiding in het huisdierencentrum. Dochters Ilsa en Yvette werken beide bij de Prinsenbankhoeve. Naast de dieren en het werken speelt sport een grote rol in hun leven. Ze gaan graag samen tennissen, fitnessen, wandelen, korfballen en voetbal kijken. Ze houden ook van een feestje op z'n tijd!

//manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2019/12/IlsaGoed.jpg

Ilsa

Ilsa is een van de dochters van Bert en Petra en is fulltime werkzaam binnen het bedrijf, voornamelijk bij de manege. Ze regelt als bedrijfsleider alle voorkomende zaken op het bedrijf. Van administratie tot planningen, organisatie van evenementen en lessen maar je vindt haar ook als instructrice in de rijbaan. Ze heeft wedstrijdervaring t/m het Z1. Ilsa brengt graag haar enthousiasme over op de klanten. Op die manier worden we steeds beter met paarden, want paardrijden is een sport waarin je nooit bent uitgeleerd! Ze hoopt dat iedereen veel plezier heeft in paardrijden en verder te helpen op de manege.

//manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2020/11/C42A5317-scaled.jpg

Mariëlle

Sinds oktober 2020 is Mariëlle werkzaam op ons bedrijf. Mariëlle is instructrice en heeft haar instructeursdiploma behaald. Ze heeft jarenlange wedstrijd ervaring en doordat ze altijd werkzaam is geweest op manegebedrijven heeft ze veel kennis, gevoel en inzicht gekregen. Je kunt Mariëlle vinden als instructrice in de rijbaan maar ook voert, verzorgt en traint ze paarden en doet veel werkzaamheden achter de schermen.

//prinsenbankhoeve.nl/manege2/wp-content/uploads/2018/07/IMG_6724.jpg

Viola

Al sinds 2000 werkt Viola met veel plezier bij ons op de manege. Veel van onze ruiters hebben leren paardrijden bij Viola. Ze geeft grotendeels les aan starters maar heeft ook gevorderde- en volwassenenlessen. Viola heeft haar ORUN-diploma’s behaald en heeft zich gespecialiseerd in kinderen met een beperking en/of bijzonderheid zoals AD(H)D, autisme of angst. Ze heeft veel geduld en een rustige stem waardoor kinderen zich erg prettig voelen bij haar. In haar vrije tijd rijdt Viola graag paard en doet ze leuke dingen met haar kinderen.

//prinsenbankhoeve.nl/manege2/wp-content/uploads/2018/07/IMG_6697.jpg

Manon

Manon werkt sinds 2016 op de manege. Ze geeft les, werkt op evenementen en organiseert enkele evenementen. Naast haar werk bij de Prinsenbankhoeve geeft ze privélessen op andere locaties. In haar vrije tijd rijdt Manon veel op haar eigen paard. Dit is nog een jong paard waarmee ze net is gestart. Manon heeft veel wedstrijd ervaring met diverse paarden en is gestart tot het ZZ-zwaar.

//prinsenbankhoeve.nl/manege2/wp-content/uploads/2018/07/IMG_5929.jpg

Esther

Al toen Esther 7 jaar oud was, was ze kind aan huis bij Bert en Petra. Sinds oktober 2018 is ze weer in dienst getreden bij de manege. Nu is ze werkzaam in de kantine, is ze bezig het trainen van paarden en kun je haar tegenkomen met evenementen. Ze is afgestudeerd fysiotherapeute en dier-fysiotherapeute. Heb je een vraag over één van de paarden, zoek haar dan even op, want ze kent ze allemaal door en door. Wendel is haar favoriet!

//manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2019/10/dimphy.jpg

Dimphy

Sinds augustus 2019 is Dimphy werkzaam binnen ons team! Dimphy heeft 13 jaar een dressuur en pensionstal gerund in Limburg en sinds 2019 is ze gevestigd in Stevensbeek. Daar heeft ze nu een paardenfokkerij, opfokbedrijf en een training- en revalidatiecentrum voor paarden. Door haar vooropleidingen als o.a. paraveterinair, ORUN instructrice, sportmasseur, osteopaat en dryneedle therapeut voor paarden heeft ze veel kennis over de binnen en buitenkant van een paard. Deze kennis is heel bruikbaar tijdens het trainen van een paard. Ze deelt graag haar kennis met jullie! Ze heeft verschillende paarden op M en Z- niveau getraind en uitgebracht op wedstrijden. Met haar schimmel reed ik Intermediaire 1.

//manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2018/07/IMG_6714.jpg

Natasja

Natasja is voor vele misschien al een bekende binnen ons team, want al verschillende jaren werkt ze op de manege. Tijdens het Special Olympics evenement in 2015 heeft ze kennisgemaakt met onze manege en vanuit daar is ze bij ons gebleven. Natasja geeft groepslessen, privélessen en daarnaast verzorgd ze de grondwerklessen en de CBR lessen en examens. Naast de uren bij ons heeft ze een eigen bedrijf in paarden-coaching. Vanuit het Drentse plattenland woont Natasja nu met haar gezin op Brabantse bodem en is ze zelf ook heel actief in de wedstrijdsport!

//manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2020/11/C42A5330-scaled.jpg

Corinne

Corinne is werkzaam binnen ons team sinds november 2019. Ze is al zeker 35 jaar besmet met het paardenvirus. Als kind begonnen met een pony in de wei, altijd eigen paarden gehad en sinds een jaar of 10 rijdt ze paarden voor een fokker. Deze paarden traint ze tot het Z niveau en daarna worden ze verkocht. Naast haar werk in de paarden is ze werkzaam bij de politie. Ze vind het leuk mensen te enthousiasmeren en hoopt dat ze samen met de ruiters kan werken aan het vormen van een team tussen ruiter en paard. Ze heeft vroeger ook M gesprongen en heeft hiervoor ook veel trainingen gevolgd. Ze hoopt in haar lessen iedereen een stapje kan helpen in hun opleiding!

//manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2019/10/Sanne.jpg

Sanne

Sanne is werkzaam binnen ons team sinds juni 2019. Ze rijdt inmiddels al meer dan 10 jaar op onze manege. Je kunt haar vinden in de rijbaan als instructrice, in de kantine, bij evenementen en kinderfeestjes. Ze volgt op dit moment de opleiding onderwijsassistente en heeft haar instructeursdiploma op zak! Sanne leaset Winner volledig en doet fanatiek mee aan wedstrijden.

Vrijwilligers

Lena, Tamara en Anaïs zijn onze vaste vrijwilligers die al jaren op de manege komen. Zelf als kind altijd deelgenomen aan de groepslessen en ponykampen en tegenwoordig helpen ze bij ponykampen, kinderfeestjes, wedstrijden en andere evenementen. Waar ze vroeger eenmalig in de groepslessen reden, rijden ze nu allemaal diverse keren per week of leasen een paard.

Tamara

//prinsenbankhoeve.nl/manege2/wp-content/uploads/2018/07/IMG_5962.jpg

Lena

//manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2019/10/IMG_3808.jpg

Anaïs

https://manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2019/02/IMG_5143-1-300x200.jpg