Wij helpen je graag in het zadel!

//prinsenbankhoeve.nl/manege2/wp-content/uploads/2018/06/7211.jpg

In 1999 zijn Bert en Petra, naast een huisdierencentrum ook de manege gestart. Sinds 2022 zijn Ilsa & Yvette mede eigenaar geworden en runnen zij met zijn vieren het bedrijf. Bert en Ilsa regelen voornamelijk alles op de manege en Petra en Yvette in het huisdierencentrum. Naast de dieren en het werken speelt sport een grote rol in hun leven. Zelf sporten en sport kijken doen zij graag in hun vrije tijd!

//manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2019/12/IlsaGoed.jpg

Ilsa

Ilsa regelt alle voorkomende zaken op het bedrijf. Van administratie tot planningen, organisatie van evenementen en lessen maar je vindt haar ook als instructrice in de rijbaan. Ze heeft wedstrijdervaring t/m het Z1. Ilsa brengt graag haar enthousiasme over op de klanten. Op die manier worden we steeds beter met paarden, want paardrijden is een sport waarin je nooit bent uitgeleerd! Ze hoopt dat iedereen veel plezier heeft in paardrijden en verder te helpen op de manege.

//manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2022/04/Britt-Raafs-Fotografie-2-scaled.jpg

Rikkie

Sinds december 2021 is Rikkie werkzaam binnen ons team als bedrijfsleider. Zij is al van jongs af aan betrokken bij de paarden. Als kind veel gereden en later haar instructeurs diploma’s gehaald voor dressuur, springen en voltige. Hiermee heeft ze jaren lesgegeven bij een manege en is ze fanatiek in de voltige sport als longeur en trainer bezig geweest. Na haar diploma behaald te hebben in de hippische bedrijfskunde is ze zich toch gaan richten op de horeca. Hier heeft ze een tijd een eigen bedrijf gehad, maar na het afronden van haar opleiding Veterinaire Natuurgeneeskunde wist ze dat ze terug wilde in de paardensector. Nu regelt nu samen met Ilsa vooral zaken achter de schermen en is te vinden in de kantine, achter de balie en op stal en neemt allerhande andere zaken voor haar rekening. In haar vrije tijd is zij vooral druk met haar eigen paard en hond.

//prinsenbankhoeve.nl/manege2/wp-content/uploads/2018/07/IMG_6724.jpg

Viola

Al sinds 2000 werkt Viola met veel plezier bij ons op de manege. Veel van onze ruiters hebben leren paardrijden bij Viola. Ze geeft grotendeels les aan starters maar heeft ook gevorderde- en volwassenenlessen. Viola heeft haar ORUN-diploma’s behaald en heeft zich gespecialiseerd in kinderen met een beperking en/of bijzonderheid zoals AD(H)D, autisme of angst. Ze heeft veel geduld en een rustige stem waardoor kinderen zich erg prettig voelen bij haar. In haar vrije tijd rijdt Viola graag paard en doet ze leuke dingen met haar kinderen.

//prinsenbankhoeve.nl/manege2/wp-content/uploads/2018/07/IMG_6697.jpg

Manon

Manon werkt sinds 2016 op de manege. Ze geeft les, werkt op evenementen en organiseert enkele evenementen. Naast haar werk bij de Prinsenbankhoeve geeft ze privélessen op andere locaties. In haar vrije tijd rijdt Manon veel op haar eigen paard. Dit is nog een jong paard waarmee ze net is gestart. Manon heeft veel wedstrijd ervaring met diverse paarden en is gestart tot het ZZ-zwaar.

//manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2018/07/IMG_6714.jpg

Natasja

Natasja is voor vele misschien al een bekende binnen ons team, want al verschillende jaren werkt ze op de manege. Tijdens het Special Olympics evenement in 2015 heeft ze kennisgemaakt met onze manege en vanuit daar is ze bij ons gebleven. Natasja geeft groepslessen, privélessen en daarnaast verzorgd ze de grondwerklessen en de CBR lessen en examens. Naast de uren bij ons heeft ze een eigen bedrijf in paarden-coaching. Vanuit het Drentse plattenland woont Natasja nu met haar gezin op Brabantse bodem en is ze zelf ook heel actief in de wedstrijdsport!

//manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2021/09/Britt-Raafs-scaled.jpg

Priscilla

Priscilla is werkzaam binnen ons team sinds augustus 2021. Ze is al sinds haar 7e met het paardenvirus besmet, in de zomer op een camping rijden en daarna op een manege waar ze elke week les had. Na een tijdje in het buitenland te zijn geweest voor werk, wist ze het zeker; haar passie ligt in de paarden! Ze heeft op diverse stallen in het binnen en buitenland gewerkt en lessen gegeven in zowel dressuur, springen en carrousel rijden op verschillende niveaus en leeftijden. Naast haar dagelijkse werkzaamheden op ons bedrijf, vind je Priscilla dus ook in de rijbaan en zal ze haar enthousiasme over brengen aan alle ruiters!

//manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2019/10/Sanne.jpg

Sanne

Sanne is werkzaam binnen ons team sinds juni 2019. Begonnen met enkele uurtjes, maar inmiddels is ze fulltime werkzaam op ons bedrijf! Ze rijdt al meer dan 10 jaar op onze manege en least sinds enkele jaren Winner volledig. Je kunt haar vinden in de rijbaan als instructrice, in de kantine, bij evenementen, op het paard en tijdens kinderfeestjes. Iets weten over onze paarden? Vraag het haar!

//manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2021/09/Britt-Raafs-2-scaled.jpg

Lena

Lena is werkzaam binnen ons team sinds november 2021. Al diverse jaren helpt ze als vrijwilliger op ons bedrijf maar heeft nu diverse vaste uren per week. Lena volgt de PABO opleiding en is bezig met haar instructeursdiploma. Ze zit al erg lang op de rug van het paard en sinds de zomer van 2020 least ze April. Samen rijden ze dressuurwedstrijden en hopen ze nog veel te bereiken! Lena kom je tegen in de kantine, op stal, tijdens evenementen & kinderfeestjes.

Vrijwilligers

Tamara, Anais en Britt zijn onze vaste vrijwilligers die al jaren op de manege komen. Zelf als kind altijd deelgenomen aan de groepslessen en ponykampen en tegenwoordig helpen ze bij ponykampen, kinderfeestjes, wedstrijden en andere evenementen. Waar ze vroeger eenmalig in de groepslessen reden, rijden ze nu allemaal diverse keren per week of leasen een paard.

Tamara

//prinsenbankhoeve.nl/manege2/wp-content/uploads/2018/07/IMG_5962.jpg

Anais

https://manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2019/02/IMG_5143-1-300x200.jpg

Britt

https://manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2021/09/Britt-Raafs-3-scaled-300x200.jpg