Wij helpen je graag in het zadel!

//prinsenbankhoeve.nl/manege2/wp-content/uploads/2018/06/7211.jpg

In 1999 zijn Bert en Petra, naast een huisdierencentrum ook de manege gestart. Sinds 2022 zijn Ilsa & Yvette mede eigenaar geworden en runnen zij met zijn vieren het bedrijf. Bert en Ilsa regelen voornamelijk alles op de manege en Petra en Yvette in het huisdierencentrum. Naast de dieren en het werken speelt sport een grote rol in hun leven. Zelf sporten en sport kijken doen zij graag in hun vrije tijd!

//manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2019/12/IlsaGoed.jpg

Ilsa

Ilsa regelt alle voorkomende zaken op het bedrijf. Van administratie tot planningen, organisatie van evenementen en lessen maar je vindt haar ook als instructrice in de rijbaan. Ze heeft wedstrijdervaring t/m het Z1. Ilsa brengt graag haar enthousiasme over op de klanten. Op die manier worden we steeds beter met paarden, want paardrijden is een sport waarin je nooit bent uitgeleerd! Ze hoopt dat iedereen veel plezier heeft in paardrijden en verder te helpen op de manege.

//manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2024/04/manon-scaled.jpg

Manon

Sinds december '23 is Manon werkzaam binnen ons team. Manon is bedrijfsleider van het team Prinsenbankhoeve. Ze heeft Bedrijfskunde en Agri-foodbusiness gestudeerd aan de HAS hogeschool. In haar vrije tijd is ze graag met haar buiten en met haar paarden bezig.

Manon houdt zich onder andere bezig met het management, planning en ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Daarnaast vindt ze het fijn als anderen het naar hun zin hebben. 'je weet nooit wat je kunt, totdat je het probeert'! Als je vragen hebt kun je bij haar terecht.

//prinsenbankhoeve.nl/manege2/wp-content/uploads/2018/07/IMG_6724.jpg

Viola

Al sinds 2000 werkt Viola met veel plezier bij ons op de manege. Veel van onze ruiters hebben leren paardrijden bij Viola. Ze geeft grotendeels les aan starters maar heeft ook gevorderde- en volwassenenlessen. Viola heeft haar ORUN-diploma’s behaald en heeft zich gespecialiseerd in kinderen met een beperking en/of bijzonderheid zoals AD(H)D, autisme of angst. Ze heeft veel geduld en een rustige stem waardoor kinderen zich erg prettig voelen bij haar. In haar vrije tijd rijdt Viola graag paard en doet ze leuke dingen met haar kinderen.

//manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2018/07/IMG_6714.jpg

Natasja

Tijdens het Special Olympics evenement in 2015 heeft Natasja kennisgemaakt met onze manege en vanuit daar is ze bij ons gebleven. Natasja geeft groepslessen, privélessen en daarnaast verzorgd ze de grondwerklessen en de CBR lessen en examens. Naast de uren bij ons heeft ze een eigen bedrijf in paarden-coaching. Vanuit het Drentse plattenland woont Natasja nu met haar gezin op Brabantse bodem en is ze zelf ook heel actief in de wedstrijdsport!

//manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2021/09/Britt-Raafs-scaled.jpg

Priscilla

Priscilla is werkzaam binnen ons team sinds augustus 2021. Ze is al sinds haar 7e met het paardenvirus besmet, in de zomer op een camping rijden en daarna op een manege waar ze elke week les had. Na een tijdje in het buitenland te zijn geweest voor werk, wist ze het zeker; haar passie ligt in de paarden! Ze heeft op diverse stallen in het binnen en buitenland gewerkt en lessen gegeven in zowel dressuur, springen en carrousel rijden op verschillende niveaus en leeftijden. Naast haar dagelijkse werkzaamheden op ons bedrijf, vind je Priscilla dus ook in de rijbaan en zal ze haar enthousiasme over brengen aan alle ruiters!

//manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2019/10/Sanne.jpg

Sanne

Sanne is werkzaam binnen ons team sinds juni 2019. Begonnen met enkele uurtjes, maar inmiddels is ze fulltime werkzaam op ons bedrijf! Ze rijdt al meer dan 10 jaar op onze manege. Je kunt haar vinden in de rijbaan als instructrice, in de kantine, bij evenementen, op het paard en tijdens kinderfeestjes. Iets weten over onze paarden? Vraag het haar!

//manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2022/12/IMG_8696-scaled.jpg

Thijmen

Thijmen is al jaren betrokken bij ons bedrijf! Begonnen als vrijwilliger met wat zaterdag klusjes en inmiddels is hij diverse dagen te vinden op ons bedrijf. Naast zijn werkuurtjes studeert hij nog.  Thijmen is een alleskunner. Van kantinewerkzaamheden tot stalwerkzaamheden, klusjes voorbereiden voor de ruiterkampen, mee helpen op evenementen en in de vakanties vindt je Thijmen ook veel in ons huisdierencentrum.

//manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2022/12/IMG_1733-scaled.jpg

Indy

Indy heeft kennis met ons bedrijf gemaakt toen ze vanuit school stage kwam lopen. Daarna is ze blijven hangen en sinds februari 2022 is ze in dienst. Haar passie voor paarden is begonnen op haar 7e en groeit nog dagelijks. Indy houd zich bij ons vooral bezig met het trainen en zadelmak maken van de jonge en nieuwe paarden. Daarnaast is ze nog enkele uren op stal te vinden.

//manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2023/09/IMG_0008-scaled.jpg

Tanja

Tanja is werkzaam binnen ons bedrijf sinds januari 2023. Tanja is naast haar werk als docent op het basisonderwijs bij ons instructrice. Ze verzorgt diverse lessen van jong tot oud en geeft ook onder andere de kleuter lessen. Tanja is zelf fanatiek met rijden en heeft met haar paard Z1 dressuur gereden maar ze houdt er ook van om een lekker ritje in het bos te maken met haar paard of wandelend met haar hond.

//manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2019/10/Foto-komt-zsm-1.png

Jan

Jan is werkzaam binnen ons team sinds augustus 2022. Hij is onze lachende instructeur die het iedereen naar zijn zin maakt tijdens de lessen. Jan geeft naast het lesgeven op ons bedrijf veel privélessen aan particulieren, daarnaast rijdt hij fanatiek paard voor zichzelf en traint hij paarden voor andere. Ook als jury kun je Jan tegenkomen!

//manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2022/12/IMG_8704-scaled.jpg

Nikki

Nikki is sinds oktober 2021 in dienst binnen ons bedrijf. Daarvoor hielp ze al fanatiek als vrijwilliger. Ze rijdt zelf al meer dan 8 jaar op de manege! Doordeweeks zit ze op school, in het 5e jaar van het VWO. Je vindt Nikki op stal, in de kantine, tijdens evenementen & kinderfeestjes. Je kunt haar herkennen aan haar grote glimlach op stal!

//manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2019/10/Foto-komt-zsm-1.png

Lara

Lara is werkzaam binnen ons team sinds mei 2023. Lara draait kantine avonden en is ook te vinden op stal! Daarnaast studeert ze nog.

Vrijwilligers

Daarnaast hebben wij vaste vrijwilligers die al jaren op de manege komen. Zelf als kind altijd deelgenomen aan de groepslessen en ponykampen en tegenwoordig helpen ze bij ponykampen, kinderfeestjes, wedstrijden en andere evenementen. Waar ze vroeger eenmalig in de groepslessen reden, rijden de meeste nu allemaal diverse keren per week of leasen een paard.