Aanmelden ManegePlan leden
Als lid van Manege de Prinsenbankhoeve kun je gebruikmaken van de app Manegeplan. Met deze app heb je altijd overzicht van geplande lessen en kun je eenvoudig je persoonlijke gegevens beheren en je les afmelden. Let op! Het wijzigen van je rekeningnummer kan alleen via e-mail worden aangepast.
Afmelden:
In deze app kun jij ook jouw les afmelden, zodat wij de inzet van de paarden en pony’s zo goed mogelijk kunnen verdelen en alle paarden en pony’s ongeveer evenveel worden ingezet voor de lessen. Afmelden per e-mail of telefoon kan niet.
Inhaallessen:
Per kwartaal mag één les worden ingehaald, mits deze minimaal 24 uur van tevoren is afgemeld. Bij een te late of geen afzegging vervalt het recht op een inhaalles, ook bij ziekte.
Inhaallessen mogen maximaal twee weken buiten het kwartaal worden ingehaald. Voor privélessen geldt een afmeldingstermijn van 12 uur voorafgaand, anders blijft het lesgeld verschuldigd, ook bij ziekte. Afmelden of wijzigen van privélessen kan alleen via e-mail of telefoon.
Heb je nog geen gebruikersnaam? Stuur dan een e-mail naar manege@prinsenbankhoeve.nl. Je gebruikersnaam wordt zo spoedig mogelijk per e-mail toegestuurd.
Klik hier om in te loggen:
Je kunt inloggen via deze link: Inloggen manegeruiters. Het inlogscherm hieronder werkt niet altijd op computer, telefoon of tablet, dus gebruik bij problemen altijd de link.
Mocht je problemen ondervinden bij het inloggen via onderstaande venster, gebruik dan deze link: Inloggen manegeruiters
Voor de hele uitleg over het gebruik van ManegePlan kan je hier klikken.
Eerste keer inloggen
Vraag eerst een toegangscode aan. Heb je nog geen gebruikersnaam ontvangen, mail dan naar manege@prinsenbankhoeve.nl (alleen voor vaste klanten).
Toegangscode vergeten?
* Vraag deze dan opnieuw aan. Deze kan je hieronder aanvragen.
Gebruikersnaam kwijt?
* Heb je jezelf al wel bij ons aangemeld?
* Controleer eerst goed je e-mail of je, je gebruikersnaam echt nergens kan vinden.
* Mail dan naar manege@prinsenbankhoeve.nl met de vraag of je je gebruikersnaam opnieuw toegestuurd kan krijgen.