Trainingsweken 12+

In 2022 is er geen trainingsweek. Wel zijn er trainingsdagen. Ook hebben we een 11+ kamp. Kijk in de kalender voor meer informatie.

Fanatiek trainen in je eigen discipline? Geef je dan op voor de trainingsweek! Dit 3 daagse kamp is voor de fanatieke ruiters boven de 12 jaar en voor de ruiters van de sportklassen! Veel paardrijden en alles leren in de disciplines dressuur en springen. Ook wordt er veel afgewisseld met leerzame lessen over de paarden. Zo wordt het exterieur van het paard uitgebreid besproken en worden er diverse theorie lessen gegeven. Denk bijvoorbeeld aan: aan de teugel rijden, hoe ligt het bit in de mond van het paard en welke inwerking heeft deze, paardencoaching, afstanden tijdens het springen etc. Slapen doen we lekker thuis zodat we uitgerust zijn als de leerzame volgende dag begint! Natuurlijk wordt dit kamp gegeven onder deskundige begeleiding.

Ben je geen lid van onze manege en ontvang je liever eerst wat informatie over onze ruiterkampen? Ga dan naar deze pagina en vul het formulier in.

https://manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2018/06/6047-500x700.jpg
Srevice image thumbnail

Slaapkamp 11+

Als je meer wilt leren op ponykamp

Read more
Srevice image thumbnail

Dagkamp 12-

Als je op ponykamp wilt maar liever thuis slaapt.

Read more
Srevice image thumbnail

Slaapkamp 12-

Als je wilt slapen boven de paardenstallen.

Read more
Srevice image thumbnail

Trainingsweken 12+

Als je serieus aan de slag wilt met paardrijden.

Read more
Srevice image thumbnail

Ouwe knollenkamp

Als je behoort tot de 'oudjes' van de manege.

Read more