Slaapkamp 11+

Ben jij boven de 11 jaar en wil je 4 dagen lang tussen de paarden zijn? Geef dan op voor het ponykamp! Dit is een uitgebreider kamp is een specifiek voor ruiters boven de 11 jaar of in groep 8 zitten en naar de middelbare school gaan en voor de sportklas ruiters.

Fanatieker trainen, verschillende disciplines, moeilijkere lessen, meer diepgang en andere leerstof. Dit kamp is een slaapkamp en je verblijft 4 dagen en 3 nachten op de manege. Natuurlijk gaan we veel ponyrijden maar tussendoor moeten de pony’s ook een keer uitrusten dan spelen we uiteraard ook spelletjes zonder pony’s, maken we speur/spooktochten, hebben we een bonte avond, een kampvuur, spelen we waterspellen, estafettes, leren we veel over de pony’s, onderhouden we het harnachement van de pony’s, runnen we onze eigen manege, versieren & vlechten we de pony’s, lachen we veel en natuurlijk doen we nog heel veel meer! We leren meer, maar maken uiteraard ook veeeeel plezier! Elk jaar zal het kamp net weer anders zijn zodat het elk jaar weer een verassing is.

Elk jaar oefenen we gedurende het kamp met de kinderen voor een leuke eindshow om het ponykamp af te sluiten.

Opgeven voor dit kamp is voor kinderen vanaf 11 jaar. Heb je geen ervaring? Dan is dit kamp niet geschikt voor jou en kun je opgeven voor een ander kamp. Heb je wel ervaring maar rijdt je niet op onze manege? Dan raden wij aan enkele losse lessen te nemen op onze manege zodat je, of je zoon of dochter, wel wat ervaring heeft met paarden. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Meer informatie en aanmelden voor een van onze kampen kan via de evenementen kalender op onze website.

https://manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2018/10/IMG_6161-500x700.jpg
Srevice image thumbnail

Slaapkamp 11+

Als je meer wilt leren op ponykamp

Read more
Srevice image thumbnail

Dagkamp 12-

Als je op ponykamp wilt maar liever thuis slaapt.

Read more
Srevice image thumbnail

Slaapkamp 12-

Als je wilt slapen boven de paardenstallen.

Read more
Srevice image thumbnail

Trainingsweken 12+

Als je serieus aan de slag wilt met paardrijden.

Read more
Srevice image thumbnail

Ouwe knollenkamp

Als je behoort tot de 'oudjes' van de manege.

Read more