Arrangement 4: Het Hoefijzer

We beginnen dit kinderfeestje in Wijchen met het kennismaken met onze pony’s (onder professionele begeleiding)  en gaan ze dan lekker poetsen. Hierna worden ze opgezadeld en gaan we ponyrijden. Meestal rijden we vanwege de veiligheid in 2 groepen zodat iedereen genoeg aandacht krijgt. Het paardrijden duurt ongeveer 1 uur en daarna gaan we de pony’s weer afzadelen, verzorgen en bedanken met knuffels.

Daarna gaan we gezellig samen eten. Er kan gekozen worden uit frietjes met snack of een broodje knakworst. De hele groep dient voor hetzelfde gerecht te kiezen. Eén ouder mag gratis mee-eten. Bij het eten wordt er limonade geserveerd voor iedereen. Je kunt er ook voor kiezen om hiermee te beginnen. Geef even door wat gewenst is.

Duur feestje: ± 2 uur

Minimaal 6, maximaal 12 personen

€19,00 pp

Voor bij het eten:

  • Frietjes worden apart gebakken van de snacks
  • Broodje knakworst
  • Eén ouder mag gratis mee eten, voor een extra persoon wordt €4,00 gerekend. Geef van te voren even aan als u dit wilt.

Mochten er andere (dieet) wensen zijn, geef dit dan door dan nemen we die mee in het samenstellen van het ideale feestje.

Mogelijke tijden en dagen:
Woensdag 14:30-16:00
Vrijdag 14:30-16:00
Zaterdag 13:00-14:30
Zaterdag 14:30-16:00

Het eten en drinken wordt buiten bovenstaande tijd gepland. Deze bovenstaande tijd gaat over het gebruik van de rijbaan en pony's.

Het is verplicht voor de kinderen om een broek of legging aan te hebben. Een jurkje of rokje is niet toegestaan. Ook is het verplicht om dichte en stevige schoenen, het liefst een (regen)laarsje aan te hebben. Lange haren moeten vast, laag in de nek. Voor begeleiders/ouders is het ook niet toegestaan om onze accommodatie te betreden op slippers of open schoenen. Je kunt dan geweigerd worden i.v.m. de veiligheid.

//prinsenbankhoeve.nl/manege2/wp-content/uploads/2018/05/Kinderfeestje-paardrijden-wijchen-manege-prinsenbankhoeve-hoefijzer.jpg
Srevice image thumbnail

Arrangement 1: Het Veulen

Lees meer
Srevice image thumbnail

Arrangement 2: Het Halster

Lees meer
Srevice image thumbnail

Arrangement 3: Het Ruiterpad

Lees meer
Srevice image thumbnail

Arrangement 4: Het Hoefijzer

Lees meer
Srevice image thumbnail

Arrangement 5: De Hindernis

Lees meer
Srevice image thumbnail

Arrangement 6: Het Hoofdstel

Lees meer
Srevice image thumbnail

Arrangement 7: Het Zadel

Lees meer

Aanmelden kinderfeestje
    Voorkeurstijd datum 1:


    Voorkeurstijd datum 2:


    Arrangement 1: het veulenArrangement 2: het halsterArrangement 3: het ruiterpadArrangement 4: het hoefijzerArrangement 5: de hindernisArrangement 6: het hoofdstelArrangement 7: het zadel