Arrangement 4: Het Hoefijzer

We beginnen dit kinderfeestje met het kennismaken van onze pony’s en gaan ze dan lekker poetsen. Dit alles onder professionele begeleiding. Hierna worden ze opgezadeld en gaan we ponyrijden. Voor de veiligheid rijden we in twee groepen, zodat iedereen genoeg aandacht krijgt. Het paardrijden duurt ongeveer 1 uur. Daarna gaan we de pony’s weer afzadelen, verzorgen en bedanken met een knuffel.

Daarna gaan we gezellig samen eten. Er kan alleen voor tosti's gekozen worden. De tostikeuze is kaas of ham/kaas. Na afloop krijgen de kinderen nog een waterijsje. Eén ouder mag gratis mee-eten. Bij het eten wordt er limonade geserveerd voor iedereen. Je kunt er ook voor kiezen om hiermee te beginnen. Geef even door wat gewenst is.

Duur feestje: ± 2 uur

Minimaal 6, maximaal 12 personen

€20,50 pp

Voor bij het eten:

  • Tosti kaas / tosti ham & kaas
  • Eén ouder mag gratis mee eten, voor een extra persoon wordt €4,00 gerekend. Geef van te voren even aan als u dit wilt.

Mochten er andere (dieet) wensen zijn, geef dit dan door dan nemen we die mee in het samenstellen van het ideale feestje.

Mogelijke tijden en dagen:
Woensdag 14:30-16:00
Vrijdag 14:30-16:00
Zaterdag 10:30-12:00
Zaterdag 13:00-14:30
Zaterdag 14:30-16:00 (let op: op zaterdag vullen we eerst de tijd van 10:30 en 13:00uur, daarna pas 14:30u)

Het eten en drinken wordt buiten bovenstaande tijd gepland. Deze bovenstaande tijd gaat over het gebruik van de rijbaan en pony's.

Het is verplicht voor de kinderen om een broek of legging aan te hebben. Een jurk of rokje is niet toegestaan. Ook is het verplicht om dichte en stevige schoenen, het liefst een (regen)laarsje aan te hebben. Lange haren moeten vast, laag in de nek. Voor begeleiders/ouders is het ook niet toegestaan om onze accommodatie te betreden op slippers of open schoenen. Je kunt dan geweigerd worden i.v.m. de veiligheid.

//prinsenbankhoeve.nl/manege2/wp-content/uploads/2018/05/Kinderfeestje-paardrijden-wijchen-manege-prinsenbankhoeve-hoefijzer.jpg
Srevice image thumbnail

Arrangement 1: Het Veulen

Lees meer
Srevice image thumbnail

Arrangement 2: Het Halster

Lees meer
Srevice image thumbnail

Arrangement 3: Het Ruiterpad

Lees meer
Srevice image thumbnail

Arrangement 4: Het Hoefijzer

Lees meer
Srevice image thumbnail

Arrangement 5: De Hindernis

Lees meer
Srevice image thumbnail

Arrangement 6: Het Hoofdstel

Lees meer
Srevice image thumbnail

Arrangement 7: Het Zadel

Lees meer
Srevice image thumbnail

Arrangement 8: De Borstel

Lees meer

Aanmelden kinderfeestje
    Voorkeurstijd datum 1: (let op: op zaterdag vullen we eerst de tijd van 10:30 en 13:00uur, daarna pas 14:30u)


    Voorkeurstijd datum 2: (let op: op zaterdag vullen we eerst de tijd van 10:30 en 13:00uur, daarna pas 14:30u)


    Arrangement 1: het veulenArrangement 2: het halsterArrangement 3: het ruiterpadArrangement 4: het hoefijzerArrangement 5: de hindernisArrangement 6: het hoofdstelArrangement 7: het zadelArrangement 8: de borstel