Arrangement 3: Het Ruiterpad

We beginnen dit kinderfeestje in Wijchen met een gezellig ontvangst in onze kantine met limonade en een cup cake/plakje cake. Ondertussen kunnen de cadeautjes worden uitgepakt.

Vervolgens gaan we (onder professionele begeleiding) kennismaken met onze pony’s en gaan ze dan lekker poetsen. Hierna worden ze opgezadeld en gaan we ponyrijden. Meestal rijden we vanwege de veiligheid in 2 groepen zodat iedereen genoeg aandacht krijgt. Het paardrijden duurt ongeveer 1 uur en daarna gaan we de pony’s weer afzadelen, verzorgen en bedanken met knuffels.

Duur feestje: ± 2 uur

Minimaal 6, maximaal 12 personen

€17,50 pp

Mogelijke tijden en dagen:
Woensdag 14:30-16:00
Vrijdag 14:30-16:00
Zaterdag 13:00-14:30
Zaterdag 14:30-16:00

Let op: Het eten en drinken wordt buiten bovenstaande tijd gepland. Deze bovenstaande tijd gaat over het gebruik van de rijbaan en pony's. Begin je met het ontvangst programma, dan komt die voor bovenstaande tijd. Uiteraard is het ook mogelijk om dit achteraf te doen. Geef dit bij de opmerkingen aan!

Het is verplicht voor de kinderen om een broek of legging aan te hebben. Een jurkje of rokje is niet toegestaan. Ook is het verplicht om dichte en stevige schoenen, het liefst een (regen)laarsje aan te hebben. Lange haren moeten vast, laag in de nek. Voor begeleiders/ouders is het ook niet toegestaan om onze accommodatie te betreden op slippers of open schoenen. Je kunt dan geweigerd worden i.v.m. de veiligheid.

//prinsenbankhoeve.nl/manege2/wp-content/uploads/2018/05/Kinderfeestje-paardrijden-wijchen-manege-prinsenbankhoeve-ruiterpad.jpg
Srevice image thumbnail

Arrangement 1: Het Veulen

Lees meer
Srevice image thumbnail

Arrangement 2: Het Halster

Lees meer
Srevice image thumbnail

Arrangement 3: Het Ruiterpad

Lees meer
Srevice image thumbnail

Arrangement 4: Het Hoefijzer

Lees meer
Srevice image thumbnail

Arrangement 5: De Hindernis

Lees meer
Srevice image thumbnail

Arrangement 6: Het Hoofdstel

Lees meer
Srevice image thumbnail

Arrangement 7: Het Zadel

Lees meer

Aanmelden kinderfeestje
    Voorkeurstijd datum 1:


    Voorkeurstijd datum 2:


    Arrangement 1: het veulenArrangement 2: het halsterArrangement 3: het ruiterpadArrangement 4: het hoefijzerArrangement 5: de hindernisArrangement 6: het hoofdstelArrangement 7: het zadel