Start ruiterkamp 2024 informatie

Beste deelnemer van ponykamp 2024.

Ben jij net zo enthousiast over het kamp als wij dat zijn? Om het programma zo snel mogelijk te kunnen starten, willen we graag dat u het formulier wat hieronder staat alvast zorgvuldig invult. Zijn er bijzonderheden dan kunt u dat hieronder alvast aangeven. Uiteraard zal er zorgvuldig worden omgegaan met deze informatie. Het is altijd mogelijk om bij aankomst van het kamp nog bijzonderheden uit dit formulier toe te lichten mocht hier behoefte aan zijn. Mocht iets niet van toepassing zijn voor u, kunt u hier een X of NVT invullen.

 

Let op! Gedurende het formulier wordt er gevraagd een voorkeurspaard aan te geven. Dit dienen 5 paarden/pony's te zijn. Dit mogen alleen paarden/pony's zijn waar de ruiter al op heeft gereden. Als de ruiter nog niet op 5 verschillende paarden/pony's heeft gereden, graag 'overige' invullen. Bij het niet naar waarheid invullen, of als de kampleiding er niet uit komt, wordt er naar een afwijkend paard gekeken. We kiezen hierbij voor veiligheid voor ruiter & paard, jou voorkeuren geven dus geen garantie. Dubbele paarden invullen heeft geen zin, er zal dan door de kampleiding zelf een paard gekozen worden. Nog geen lid van de manege? Dan kunt u bij alle paarden 'overige' invullen.

Deze lijst wordt niet ingepland op volgorde van binnenkomen op het kamp of op volgorde van het invullen van de formulieren. We bekijken de indeling pas nadat alle aanmeldingen binnen zijn, vul alles dus correct en naar waarheid in.

 

Aan de linkerkant staat nog een toelichting over hoe, en waarom we bepaalde gegevens nodig hebben. Lees deze rustig door.

Informatie

Voor en achternaam

Dit is van belang om het formulier te koppelen aan de deelnemer en om vervolgens in het geval van nood, of allergische reacties contact met. Maar het meest belangrijk misschien wel, om te weten wie jij als voorkeurspaard opgeeft.

 

Allergieën

De deelnemers zullen veel buiten zijn, een wespen-/bijensteek zal dus niet uitgesloten zijn. Verder is het voor ons ook belangrijk om te weten of de deelnemer een voedsel allergie heeft. Hier zal dan rekening mee worden gehouden bij het bereiden van het eten/drinken. U kunt allergieën verder toelichten bij ‘bijzonderheden’. Mocht u vragen hebben over het formulier, of niet precies weten wat u kunt invullen? Neem dan per mail contact met ons op via: contact@prinsenbankhoeve.nl. Let op! Dit is alleen voor vragen over het formulier, u kunt via hier geen informatie doorgeven die in het formulier ingevuld dient te worden.

Indien er geen allergieën zijn, kunt u hier ‘NVT’ of een ‘X’ invullen.

 

Medicijnen [ochtend/middag/avond] + tijd

Maakt de deelnemer gebruik van medicatie? Dan is het belangrijk om die op tijd in te nemen. Gedurende dag zullen er veel leuke en gezellige activiteiten worden gedaan. De tijd kan dus snel verloren worden. Wij zullen daarom ook oogje in het zeil houden, om ervoor te zorgen dat de juiste medicijnen op tijd zullen worden ingenomen. De verantwoordelijkheid voor het innemen van de medicatie zal ten alle tijden voor de deelnemer zijn.

Indien er geen medicatie van toepassing is, kunt u hier ‘NVT’ of een ‘X’ invullen.

 

Naam + nummer voor noodgevallen

Contact 1 zal worden gebruikt voor noodgevallen gedurende het kamp, maar ook als er onduidelijkheden zijn binnen dit formulier. Het zal dus worden gebruikt als de hoofdzakelijke contactpersoon.

Contact 2 zal worden gebruikt voor noodgevallen gedurende het kamp, en contact 1 daarvoor niet bereikbaar zijn. We gaan er dus vanuit dat we deze persoon dus zo min mogelijk hoeven te contacteren.

 

Voorkeurspaarden

Je mag je eigen voorkeurspaarden opgeven, hartstikke leuk natuurlijk als je een favoriete paard/pony hebt. Dit dienen 5 paarden/pony's te zijn. Dit mogen alleen paarden/pony's zijn waar de ruiter al op heeft gereden. Als de ruiter nog niet op 5 verschillende paarden/pony's heeft gereden, graag 'overige' invullen. Bij het niet naar waarheid invullen, of als de kampleiding er niet uit komt, wordt er naar een afwijkend paard gekeken. We kiezen hierbij voor veiligheid voor ruiter & paard, de door u ingevulde voorkeuren geven dus geen garantie, en er kan dus niks beloofd worden. Dubbele paarden invullen heeft geen zin, er zal dan door de kampleiding zelf een paard gekozen worden. Nog geen lid van de manege? Dan kunt u bij alle paarden 'overige' invullen. Deze lijst wordt niet ingepland op volgorde van binnenkomen op het kamp of op volgorde van het invullen van de formulieren. We bekijken de indeling pas nadat alle aanmeldingen binnen zijn, vul alles dus correct en naar waarheid in.

 

Wilt u nog iets zeggen wat relevant is voor de kampleiding en/of manege?

Hier kunt u nog iets invullen als er ongevraagde, maar toch relevante informatie is waar de manege en/of kampleiding van af moet weten. Let op! Dit heeft alleen betrekking tot het kamp of planning rondom het kamp. Dit wordt dus niet gebruikt als geldig contact formulier voor lessen, afmeldingen of andere manege gerelateerde dingen.

 

FAQ:

Ik ga op kamp, maar rijd normaal ook een vaste les op een van die dagen. Ben ik deze les dan kwijt?

Natuurlijk kan het voorkomen, dat je een vaste les rijd op een van de kampdagen. Deze les mag je extra inhalen, en zal niet ten koste gaan van je één inhaal les per kwartaal.

 

Wat moet ik doen als ik problemen ervaar gedurende het kamp?

De kampleiding zal er altijd voor iedereen klaarstaan. Of dat nu gedurende dag is, of ’s nachts. Als jij een probleem hebt of ergens mee zit, kun jij de kampleiding dag en nacht wakker maken. Ook kun je gedurende de spellen vragen of een kampleiding jou eventjes onder 4 ogen wilt spreken. Zij zullen hier dan tijd voor vrij maken en samen met jou zoeken naar een oplossing.

 

Ik vind mijn paard niet leuk, kan ik nog wisselen?

Er wordt zorgvuldig gekeken naar de indeling van de paarden/pony’s, hier wordt gekeken naar ruiter en paard. Zoals eerder is aangegeven, we kunnen niet garanderen dat één van jou voorkeurspaarden ook je kamp paard/pony wordt. Alleen in bijzondere situaties kan er nog gewisseld worden van paard/pony.

 

Invullen