Aanmelden: Ruiterkamp 15 t/m 18 juli 2024

Ben jij boven de 11 jaar en wil je 4 dagen lang tussen de paarden zijn? Geef dan op voor het 11+ ponykamp! Dit is een uitgebreider kamp is een specifiek voor ruiters boven de 11 jaar of in groep 8 zitten en naar de middelbare school gaan en voor de sportklas ruiters.

Fanatieker trainen, verschillende disciplines, moeilijkere lessen, meer diepgang en andere leerstof. Dit kamp is een slaapkamp en je verblijft 4 dagen en 3 nachten op de manege. Natuurlijk gaan we veel ponyrijden maar tussendoor moeten de pony’s ook een keer uitrusten dan spelen we uiteraard ook spelletjes zonder pony’s, maken we speur/spooktochten, hebben we een bonte avond, een kampvuur, spelen we waterspellen, estafettes, leren we veel over de pony’s, onderhouden we het harnachement van de pony’s, runnen we onze eigen manege, versieren & vlechten we de pony’s, lachen we veel en natuurlijk doen we nog heel veel meer! We leren meer, maar maken uiteraard ook veeeeel plezier! Elk jaar zal het kamp net weer anders zijn zodat het elk jaar weer een verassing is.

Elk jaar oefenen we gedurende het kamp met de kinderen voor een leuke eindshow om het ponykamp af te sluiten.

Opgeven voor dit kamp is voor kinderen vanaf 11 jaar. Heb je geen ervaring? Dan is dit kamp niet geschikt voor jou en kun je opgeven voor een ander kamp. Heb je wel ervaring maar rijdt je niet op onze manege? Dan raden wij aan enkele losse lessen te nemen op onze manege zodat je, of je zoon of dochter, wel wat ervaring heeft met paarden. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Klik hier voor meer informatie over de ruiterkampen

Helaas is dit kamp vol. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Informatie

Datum: 15 t/m 18 juli 2024

Leeftijd: Jeugd vanaf 11 jaar met ervaring en voor ruiters van de sportklassen/springlessen

Aanvangstijd evenement: Maandag omstreeks 9:00 tot donderdag omstreeks 20:00 (nader bericht)

Tijden halen/brengen: Nader bericht

Inschrijfgeld: €295,00 voor slaapkamp. Er wordt na het invullen van het aanmeld formulier om een aanbetaling gevraagd. Over het resterende bedrag krijg je informatie per mail. Wil je liever niet blijven slapen? Dan kan dat natuurlijk ook. Zet dit dan in de opmerkingen.

Klasse/niveau: Alle niveaus, vanaf 11 jaar

Kledingvoorschriften: Je ontvangt hierover nader bericht

Ontvang je nog meer informatie: Ja, enkele weken van ten voren per mail