Aanmelden: Pony kracht en pony power

Pony Kracht + Power Kids = LOL

Paardrijden is niet zomaar een sport. Je leert er zoveel meer dan alleen maar op een paard zitten!

Pony’s en paarden leren ons bijvoorbeeld ook een heleboel over samenwerken, ‘je mannetje staan’ en grenzen aangeven. Ook leren ze ons om duidelijk aangeven te geven wat we willen op een manier dat de ander het ook voor ons wil doen. En zo hebben de paarden ons een heleboel levenslessen te leren.

In deze workshop ga je dit samen met je kind ervaren.
We krijgen dan Pony Kracht, Power Kids en Super Papa’s en Mama’s in de baan, die samen allerlei spellen en opdrachten gaan doen. Zijn jullie dat team wat je pony leert voetballen? Of kan je juist samen mega goed een pony parkeren? En vertrouw jij je kind genoeg om bijvoorbeeld geblinddoekt door een parcours heen te lopen?

In deze superleuke en interactieve spelmiddag leren ouders meer over de wereld van het paard en laten de kinderen zien wat ze allemaal al weten en kunnen.

Het is niet voor niets dat paarden steeds vaker worden ingezet in sociale vaardigheidstrainingen, in methodes van ‘anders leren’ en/of coaching trajecten. Deze middag gaan jullie ontdekken dat leuk en leerzaam echt prima samen kunnen gaan!
LOL: Leuk Ont-moet Leerzaam

Zelfvertrouwen – Grenzen stellen – Samenwerken – Leren – Faalangst – Ouder & Kind

Dit evenement is vol. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Informatie

Datum: 20 mei 2023

Voor wie: Alle rijdende leden + 1 ouder. Dit evenement is speciaal voor een ruiter + 1 ouder. Het is een intensief programma.

Leeftijd: Alle leeftijden + 1 ouder

Aanvangstijd evenement: Omdat het een intensief programma is, laten we maar enkele koppels per uur tegelijk. Je hebt meer één op één begeleiding. Bij veel aanmeldingen worden er meerdere groepen gemaakt waardoor de indelingstijd kan variëren tussen 11:00-17:00uur.

Inschrijfgeld: €25,00 per koppel

Klasse/niveau: Alle niveaus

Kledingvoorschriften: Rijlaarzen/ rijschoenen / veiligheidsschoenen zijn verplicht.

Ontvang je nog meer informatie: Je ontvangt ongeveer een week van ten voren nog informatie per mail op welke tijd je staat ingedeeld.