Pensionstalling

Als je jouw paard bij ons stalt nemen wij de zorg volledig over. Manege de Prinsenbankhoeve heeft 55 lichte, frisse en goed geïsoleerde stallen. Mede dankzij het ingebouwde luchtcirculatiesysteem is onze stal een gezonde leefplaats voor jouw paard.

'S ochtends, 's 'middags en 's avonds is er ruimte om te rijden in een van onze binnen- of buitenrijbanen. Je kunt gebruik maken van de poets-, wasplaats (koud en warm water), weides, paddocks en de parkeerplaats voor trailers.

Stallen en weidegang

Onze stallen worden dagelijks bijgehouden en wekelijks worden de gehele stallen uitgemest en schoongemaakt. De stallen zijn ruim en allemaal voorzien van een eigen automatische drinkbak. In iedere stal vind je een vaste grote voerbak. Wij voeren drie keer per dag brok of hooi/voordroog. Mocht jouw paard een speciaal dieet volgen, geef dit dan aan. Dan kunnen we daar rekening mee houden.

Klik hier om meer te lezen over onze faciliteiten.

https://manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2020/01/IMG_9530-scaled-500x700.jpg

Lessen en spullen

Met jouw eigen paard of pony kun je deelnemen aan de groeps- en privélessen. Onze instructrices zijn ORUN-4 opgeleid en rijden zelf tot ZZ-Zwaar niveau.

Jouw paardenspullen kun je netjes opbergen in grote persoonlijke kasten die op slot kunnen. Bij de stal heb je ook wat ruimte om spullen op te hangen. Je spullen liggen opgeborgen in een afsluitbare zadelkamer waar alleen vaste klanten komen.

Op de manege is er een kantine waar je altijd iets kunt eten of drinken en verder is er ruimte genoeg om je om te kleden of zelfs te douchen.

Helaas hebben we momenteel geen plaats voor pensionpaarden i.v.m. dat alle stallen vol zijn

//prinsenbankhoeve.nl/manege2/wp-content/uploads/2018/06/6734.jpg

Informatie aanvragen