Aanmelden: Online Manege Quiz

Word jij de eerste Online Manege Quiz kampioen van 2021?

Op 31 januari 2021 organiseert de manege een Online Manege Quiz! Meespelen doe je thuis vanaf je woonkamer. Je hebt alleen een computer en een telefoon nodig! Er zijn leuke gave prijzen te winnen, maar deze blijven nog even een verrassing!

Je speelt mee per gezin/team (of eventueel alleen als je boven de 12 jaar bent) en alle vragen gaan over de manege en onze paarden! Ook voor de ouders die al weken de paarden moeten missen is dit erg leuk!! Bij veel animo wordt er een tweede groep gemaakt (op leeftijd en niveau). Iedereen kan dus meespelen van jong tot oud, beginnend tot gevorderd!!

Informatie

Datum: Zondag 31 januari 2021

Voor wie: Leden en/of ouders van leden

Leeftijd: Alle leeftijden

Aanvangstijd evenement: Inloggen tussen 9:45-9:55 start Quiz 10:00. Quiz duurt ongeveer 1-1,5 uur. Bij veel deelname komt er een tweede groep omstreeks 11:30. De tijd van de eerste groep kan dan ook iets wijzigingen. De precieze tijd hoor je dus nog!

Inschrijfgeld: €5,00. Het is mogelijk om met meerdere personen deel te nemen aan dit evenement (papa, mama, zusjes, broertjes etc.) Je hoeft maar één formulier per gezin/team in te vullen. Inschrijven kan tot 20 januari.

Informatie: Het betreft een online quiz. Je speelt deze quiz dus thuis vanaf je woonkamer/bank. Inloggen doe je via een laptop (deze link ontvang je later) en via je telefoon speel je met een app waar je vragen op beantwoordt. Per team gebruik je één telefoon en één laptop. Afhankelijk van de deelname wordt er een tweede groep gemaakt en deze start iets later in de ochtend. Dit hoor je van ten voren. Het gaat bij de quiz om snelheid & goede antwoorden!! Het is raadzaam om als ouder mee te kijken/samen mee te spelen als je kind wat jonger is.

Te winnen prijzen: Afhankelijk van deelname worden de prijzen bepaald. Hoe meer deelnemers hoe groter de prijzen! Dus informeer je rijdende vriendjes en vriendinnetjes!!

Kledingvoorschriften: Je zondagse kleding, huispak, pyjama, rijbroek net wat je wilt :- )

Ontvang je nog meer informatie: De zaterdag voor het evenement (30 januari) ontvang je een mail met informatie voor het inloggen. Ook ontvang je dan hoe het in zijn werk gaat en de spelregels en hoe je, je camera/microfoon moet instellen.

AanmeldenBedrag € -