Dit evenement is vol! Inschrijven is niet meer mogelijk.

Aanmelden: Kerst Fotoshoot huisdierencentrum

Dit jaar kunnen jullie de allermooiste kerstkaarten versturen; namelijk met een kerstfoto van jou, je gezin en je huisdier!
Op zaterdag 4 december komt de fotograaf foto's maken bij het huisdierencentrum en dit keer in het teken van een speciale kerst-editie! Met diverse versieringen wordt een gezellig kerstdecor gecreëerd waarvoor jij/jullie en jullie hond(en) mogen poseren. Neem diverse accessoires mee zodat de foto helemaal in het teken is van kerst! Na afloop van de Fotoshoot krijg je een link toegestuurd, je zoekt de 5 mooiste foto's zelf uit, deze worden voor je bewerkt en krijg je toegestuurd per mail zodat je de mooiste kerstkaarten van het gezin kunt versturen! Ongeveer 15 minuten lang worden er foto’s gemaakt. Extra foto's bijbestellen kan achteraf ook!

Dit evenement is vol! Inschrijven is niet meer mogelijk.

Informatie

Datum: zaterdag 4 december 2021

Voor wie: Huisdieren (honden) uit ons klantenbestand en hun baasjes.

Aanvangstijd evenement: Je wordt ingedeeld tussen 8:30-17:00. Voorkeurstijd doorgeven is mogelijk, vul dit in bij bijzonderheden. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden maar we werken met een strakke planning.

Hoe gaat het in zijn werk? Ongeveer één week van ten voren ontvang je een mail met de tijd waarop jullie staan ingedeeld. 5 minuten voor je indelingstijd melden jullie je bij het huisdierencentrum. Daar staat een collega op jullie te wachten en wijst jullie naar de juiste plek van de Fotoshoot. Als jullie aan de beurt zijn overlegt de fotograaf kort met jullie wat jullie precies in gedachten hebben qua poses. Daarna gaan jullie klaarstaan en worden er ongeveer 15 minuten foto's van jullie gemaakt. Het is de bedoeling dat je het huisdier aangelijnd vasthoudt. Denk dus even na welke kleur riem je gaat gebruiken. De samenstelling voor de foto mag je zelf samenstellen. Denk hierbij aan samen met de hond op de foto, de kinderen met de hond of met het gehele gezin en de hond op de foto! Voor de rust van de dieren, en dus de beste foto's, raden wij het aan om zoveel mogelijk te komen met diegene die op de foto gaan. Hoe meer supporters hoe meer afleiding!

Kosten: De kosten zijn €25,00 per gezin

Kledingvoorschriften: Keuze voor zich. Uiteraard in kerstsfeer! Denk aan je kersttrui/kleding, kerstmutsen, andere kerst artikelen en uiteraard mag je hond ook een kerstslinger om zijn nek.

Ontvang je nog meer informatie: Ja, je ontvangt ongeveer één week van ten voren een mail met informatie en tijden.

Betaling: Hiernaast kun je, je gegevens invullen. Je voldoet meteen een betaling via I-Deal. Als je hebt ingeschreven is de aanmelding definitief. Afmelden is mogelijk, maar helaas kunnen wij het inschrijfgeld niet terug geven. We willen namelijk niemand teleurstellen als het evenement vol zit.

Aanmelden


Bedrag € -