Voorkeuren: Bixie&Friends lessen

We kunnen starten met de Bixie&Friends lessen!!

De startdatum van het Bixie&Friends programma is begin oktober. Er zullen waarschijnlijk 5 groepen gaan starten op de volgende momenten:

Maandag 16:00 – 17:00 uur

Woensdag 16:00  - 17:00 uur

Woensdag 17:00 - 18:00 uur

Donderdag 15:00 – 16:00 uur

Zaterdag 9:30 – 10:30 uur

Omdat wij alle aanmeldingen goed moeten verdelen over de verschillende momenten willen wij jullie vragen om hieronder jullie voorkeur door te geven voor de lessen. Hierbij kunnen jullie de 5 momenten in volgorde van voorkeur plaatsen. Wij gaan natuurlijk ons uiterste best doen om rekening te houden met de eerste keuze maar kunnen dit dus niet garanderen.

Zouden jullie de voorkeuren zo snel mogelijk door willen geven? Dan kunnen we vanuit daar een definitieve planning maken en kunnen we hopelijk alle ruiters die op de wachtlijst staan laten starten. Helaas is er beperkt plek per lestijd dus vol = vol.

Mocht je niet kunnen op een van deze dagen dan blijf je op de wachtlijst staan of wil je helemaal niet meer starten of kun je niet alle voorkeuren, laat het ons dan wel even weten dit kan via het opmerkingenveld onderaan de pagina. Gelieve dit niet per mail te doen voor het overzicht.

Als de definitieve indeling bekend is dan volgt zo snel mogelijk nog meer informatie over de lessen, de startdatum en er volgt nog een introductieles van ten voren. Tijd en datum van deze introductieles is nader te bepalen en zullen wij, als iedereen het heeft ingevuld communiceren.

Alvast bedankt!

https://manege.prinsenbankhoeve.nl/wp-content/uploads/2021/04/Lucky2-400x400.png

Aanmelden


Bedankt voor het doorgeven!