Helaas is deze wedstrijd vol. Schrijf je in voor de volgende wedstrijd

Aanmelden: Springwedstrijd en vaardigheid

Vaardigheid:

Zoek je wat uitdaging naast de dressuurwedstrijd, dan is de vaardigheid misschien iets voor jou. Balkjes lopen, een slalom rijden, een poortje rijden of een klein sprongetje, alles komt in deze wedstrijd terug. De vaardigheid samen met je pony wordt dus getest. Deelnemen aan de vaardigheid kan als je op niveau bent tussen de F1 en F5 vanaf de F5 mag je ook deelnemen aan de S-proeven.

Springen:

Niet alleen voor de springruiters maar ook dressuurruiters boven de F5 kun je deelnemen aan een springwedstrijd. Er is meer competitie mogelijk dan tijdens de vaardigheidsproeven. Dressuurruiters vanaf F5 kunnen instromen bij S30. Als F5 ruiter is het ook nog mogelijk deel te nemen aan de vaardigheidsproeven. Vanaf F6 neem je deel aan de springwedstrijd, dan is vaardigheid niet meer mogelijk. Om het niveau te bepalen wat je mag rijden, dien je ook minimaal één F-proef gereden te hebben met een promotiepunt. Anders kun je helaas niet deelnemen aan de vaardigheid of springwedstrijd. Tijdens de springwedstrijden is het tijdens één proef mogelijk 2 promotiepunten te behalen. Je moet minimaal 3 promotiepunten hebben om een niveau hoger te mogen. Tijdens de springwedstrijd wordt je beoordeeld op de manier van rijden en het aantal fouten in het parcours. Je paard hoeft voor het springen niet te worden ingevlochten, maar dit mag natuurlijk wel! Een bodyprotector is bij springwedstrijden verplicht en natuurlijk dien je net als bij een andere wedstrijd in je wedstrijdtenue te verschijnen. Kijk goed na welke kledingvoorschriften wij aanhouden hier op de manege!

Helaas is deze wedstrijd vol. Schrijf je in voor de volgende wedstrijd

Informatie

Datum: 22 september

Voor wie: Deelname vanaf F1

Leeftijd: Alle leeftijden

Niveaus:
F1 – F2           Vaardigheid 1 (VA1)
F3 – F4           Vaardigheid 2 (VA2)
F5                    Vaardigheid 3 (VA3) of S30
F6 – hoger     S30

Bij vaardigheid dien je 2 promotiepunten te behalen en bij de S-proeven dien je 3 promotiepunten te behalen om een klasse hoger te mogen.

Ruiters die in de springlessen rijden worden beoordeeld welke hoogte ze kunnen instromen. Nieuwe springruiters uit de springlessen zonder ervaring in springwedstrijd stromen automatisch in, in de S40. Voor deelname aan vaardigheid en springen dient minimaal één F-proef met promotie aangetoond te kunnen worden. Anders is deelname niet mogelijk.

Aanvangstijd evenement: Je wordt ingedeeld tussen 9:00 en 17:00

Inschrijfgeld: €12,50

Kledingvoorschriften: Wedstrijdtenue of manegetenue

Ontvang je nog meer informatie: Ongeveer 1 week van te voren vindt je de startlijst op deze website

Aanmelden


Bedrag € -