Aanmelden: Ruiterkamp 21-23 december

Ben jij onder de 13 jaar en wil je 3 dagen lang tussen de paarden zijn? Geef dan op voor het ponykamp! Ook in de winter organiseren wij een winter-ponykamp! Zo leuk dat je niet hoeft te wachten tot aan de zomervakantie! Dit kamp is een dagkamp bestaande uit 3 dagen van ongeveer 9:00 tot 17:00 (nadere info) Natuurlijk gaan we veel ponyrijden maar tussendoor moeten de pony’s ook een keer uitrusten dan spelen we spelletjes zonder pony’s, maken we speur/spooktochten, hebben we een bonte avond, een kampvuur, estafettes, leren we veel over de pony’s, onderhouden we het harnachement van de pony’s, runnen we onze eigen manege, versieren & vlechten we de pony’s, lachen we veel en natuurlijk doen we nog heel veel meer! Elk jaar zal het kamp net weer anders zijn zodat het elk jaar weer een verassing is. Natuurlijk leren de kinderen erg veel op dit kamp maar plezier staat voorop!

Elk jaar oefenen we gedurende het kamp met de kinderen voor een leuke eindshow om het ponykamp af te sluiten.

Opgeven voor dit kamp is voor kinderen tussen de 5 en 13 jaar. Ook is het mogelijk om deel te nemen als je geen ervaring hebt met onze manege of met paarden. Wel raden wij aan enkele losse lessen te nemen op onze manege zodat je, of je zoon of dochter, wel wat ervaring heeft met paarden. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Informatie

Datum: 21 t/m 23 december

Leeftijd: Kinderen van 5 t/m 12 jaar met of zonder ervaring! Wel raadzaam als je geen ervaring hebt minimaal 1 privéles te volgen zodat er enige kennis is

Aanvangstijd evenement: Maandag omstreeks 9:30 tot woensdag omstreeks 17:00 (nader bericht)

Tijden halen/brengen: Nader bericht

Inschrijfgeld: €135,00. Er wordt na het invullen van het aanmeld formulier om een aanbetaling gevraagd. Over het resterende bedrag krijg je informatie per mail

Klasse/niveau: Alle niveaus

Kledingvoorschriften: Nader bericht

Ontvang je nog meer informatie: Ja, enkele weken van ten voren per mail

Aanmelden

Je geeft op voor het kamp van 21 t/m 23 december. Dit kamp kost in totaal €135,- zonder slapen. Met deze inschrijving betaal je een aanbetaling van €50,-.

Bedrag € -