Dit kamp is vol. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk

Aanmelden: Dagkamp 16 & 17 augustus

Ben jij tussen de 5 en 12 jaar en wil je 2 dagen lang tussen de pony's zijn? Geef dan op voor het dagkamp! Wij hebben diverse kampen waaronder dagkampen en slaapkampen. Dit Dagkamp bestaat uit 2 dagen zonder slapen: 1 dag is van 9:30 tot 15:30 en bij de andere dag zit een avondprogramma (richttijden). Natuurlijk gaan we veel ponyrijden maar tussendoor moeten de pony’s ook een keer uitrusten dan spelen we spelletjes zonder pony’s, maken we speur/spooktochten, hebben we een bonte avond, een kampvuur, spelen we waterspellen, estafettes, leren we veel over de pony’s, onderhouden we het harnachement van de pony’s, runnen we onze eigen manege, versieren & vlechten we de pony’s, lachen we veel en natuurlijk doen we nog heel veel meer! Elk jaar zal het kamp net weer anders zijn zodat het elk jaar weer een verassing is. Natuurlijk leren de kinderen erg veel op dit kamp maar plezier staat voorop!

Elk jaar oefenen we gedurende het kamp met de kinderen voor een leuke eindshow om het ponykamp af te sluiten.

Opgeven voor dit kamp is voor kinderen tussen de 5 en 12 jaar. Ook is het mogelijk om deel te nemen als je geen ervaring hebt met onze manege of met paarden. Wel raden wij aan enkele losse lessen te nemen op onze manege zodat je, of je zoon of dochter, wel wat ervaring heeft met paarden. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Klik hier voor meer informatie over de ruiterkampen

Informatie

Datum: 16 & 17 augustus 2022

Leeftijd: Kinderen van 5 t/m 12 jaar met ervaring en zonder ervaring! Deelnemen aan dit kamp is ook voor de allerkleinste eventueel zonder ervaring. Rij je normaal bij het kleuter rijden of de ponyscouting? Dan mag je deelnemen aan dit kamp!!

Aanvangstijd van dit kamp:
Dinsdag 9:30-15:30 (richttijden)
Woensdag 9:00-19:30 (richttijden)

Tijden halen/brengen: Hierover ontvang je nader bericht

Inschrijfgeld: €100,00 voor het dagkamp. Er wordt na het invullen van het aanmeld formulier om een aanbetaling gevraagd. Over het resterende bedrag krijg je informatie per mail

Klasse/niveau: Voor kinderen tussen 5 en 12 jaar met en zonder ervaring.

Kledingvoorschriften: Hierover ontvang je nader bericht

Ontvang je nog meer informatie: Ja, enkele weken van ten voren per mail

Data kampen 2022:
18 t/m 21 juli: Dag/ Slaapkamp 7 t/m 12 jaar voor kinderen die wekelijkse les volgen.
25 t/m 28 juli: Slaapkamp 11+ & Sportklas, springles. Kom je bij dit kamp liever op dagkamp kan dat natuurlijk ook!
16 & 17 augustus: Dagkamp (5 t/m 12 jaar). Ook kinderen zonder ervaring zijn toegestaan. Wel raadzaam om van ten voren minimaal 1 privéles te nemen.
22 t/m 25 augustus: Dagkamp (7 t/m 12 jaar) voor kinderen die wekelijkse les volgen.