Aanmelden: Ruiterkamp 8 t/m 11 juli 2024

Ben jij onder de 13 jaar en wil je 4 dagen lang tussen de paarden zijn? Geef dan op voor het ponykamp! Wij hebben diverse dagkampen en slaapkampen. Het dagkamp bestaat uit 4 dagen zonder slapen: 2 dagen zijn van 9:00 tot 17:00 en bij de andere 2 dagen zit een avondprogramma. Bij het slaapkamp verblijf je 4 dagen en 3 nachten op de manege. Natuurlijk gaan we veel ponyrijden maar tussendoor moeten de pony’s ook een keer uitrusten dan spelen we spelletjes zonder pony’s, maken we speur/spooktochten, hebben we een bonte avond, een kampvuur, spelen we waterspellen, estafettes, leren we veel over de pony’s, onderhouden we het harnachement van de pony’s, runnen we onze eigen manege, versieren & vlechten we de pony’s, lachen we veel en natuurlijk doen we nog heel veel meer! Elk jaar zal het kamp net weer anders zijn zodat het elk jaar weer een verassing is. Natuurlijk leren de kinderen erg veel op dit kamp maar plezier staat voorop!

Elk jaar oefenen we gedurende het kamp met de kinderen voor een leuke eindshow om het ponykamp af te sluiten.

Opgeven voor dit kamp is voor kinderen tussen de 7 t/m 13 jaar. Aan dit kamp (8 t/m 11 juli) deelnemen mag als je gestart bent met de Bixie&Friends lessen. Tijdens dit kamp is het NIET mogelijk om deel te nemen als je geen ervaring hebt met paarden. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Klik hier voor meer informatie over de ruiterkampen

Dit kamp is vol. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk

Informatie

Datum: 8 t/m 11 juli 2024

Leeftijd: Kinderen van 7 t/m 13 jaar met ervaring! Deelname aan dit kamp is pas mogelijk als je gestart bent met de Bixie&Friends lessen op onze manege of al wekelijkse les volgt. Volg je deze lessen nog niet? Dan kun je helaas nog niet deelnemen aan dit kamp en wel opgeven voor het dagkamp in augustus!

Aanvangstijd van dit kamp: Maandag omstreeks 9:00 tot donderdag omstreeks 20:00 (nader bericht)

Tijden halen/brengen: Hierover ontvang je nader bericht

Inschrijfgeld: €295,00 voor het slaapkamp. €225,00 voor het dagkamp. Er wordt na het invullen van het aanmeld formulier om een aanbetaling gevraagd. Over het resterende bedrag krijg je informatie per mail

Klasse/niveau: Voor kinderen vanaf 7 jaar welke wekelijkse les volgen

Kledingvoorschriften: Hierover ontvang je nader bericht

Ontvang je nog meer informatie: Ja, enkele weken van ten voren per mail