Aanmelden: Opzadelles ouder-kind

Moeite met het hoofdstel in doen? Durf je niet goed bij die ene pony in de stal? Krijg je de hoef van je lievelingspony niet goed optilt om de hoeven te krabben? Hoe strak mag de singel eigenlijk? Heb je moeite met (een van) deze onderdelen of een andere vraag over het poetsen & opzadelen of vinden jij of dochter/zoon het soms wat spannend? Geef je dan op voor de opzadelles ouder-kind! Hierin wordt alles rustig uitgelegd en kun je aan je eigen moeilijke onderdeel werken! Je kunt zelf aangeven waar je tegenaan loopt of waar je je wat onzeker bij voelt. Er is alle ruimte voor vragen! Tijdens de Bixei&Friends lessen is hier natuurlijk wel aandacht aan besteed, maar als je nog geen ervaring met paarden hebt kan het best een hele klus zijn. Ook wanneer je twijfelt of je iets niet goed doet of papa wil (of moet van mama) ook leren hoe een pony wordt opgezadeld, schrijf je dan in.

Informatie

Datum: 6 juli 2024

Voor wie: Kinderen en ouders die moeite hebben met onderdelen die op stal voorkomen (paard vastzetten, hoeven krabben, opzadelen, hoofdstel/bit in doen etc.)

Tijd evenement: 9:00-10:00. Je mag je 5 minuten voor aanvang melden in de kantine

Inschrijfgeld: Gratis evenement

Leeftijd: Alle leeftijden

Klasse/Niveau: Alle niveaus

Kledingvoorschriften: Geen voorschriften. Wel zijn stalschoenen/ rijlaarzen of ander stevig schoeisel verplicht in verband met veiligheid

Ontvang je nog meer informatie: Nee

AanmeldenDit is een gratis evenement.