Aanmelden: Dit is wat paardrijden met je doet

Je dochter of zoon vindt het geweldig: paardrijden!
Maar waarom eigenlijk? Wat is de magie van het paard, het ermee omgaan en het erop rijden?
 
In deze workshop voor ouder en kind gaan jullie dat samen ontdekken. Je gaat ontdekken dat je kind niet alleen leert paardrijden bij ons, maar ook ontzettend veel andere dingen leert:
 
* Omgaan met en zorgen voor iets wat groter en sterker is dan henzelf
* Zelfverzekerdheid: weerbaarder, metaal en fysiek sterker
* Leiderschap – reflectie en zelf oplossend vermogen
* Samenwerken – paardrijden is een teamsport
* Doelen stellen, richting geven en grenzen stellen
* Controle krijgen over het eigen lichaam
* Leren luisteren, kijken en voelen
 
Tegelijk geniet je kind ook nog eens ontzettend! Hoe mooi wil je het hebben? Nou, volgens ons kan het nog mooier, namelijk: dat jullie deze effecten samen gaan beleven en elkaar daarin kunnen stimuleren! Op deze dag een eerste aanzet daartoe.
 
Jullie gaan samen voor de pony zorgen en daar spelletjes en oefeningen mee doen. Hierbij is jullie kind ‘de baas’ en die mag het voortouw gaan nemen. Alle genoemde kwaliteiten zal het daarbij nodig hebben. En de interactie met jou als ouder doet daar ook iets. Dit zal in de vorm van spellen en opdrachten die jullie samen met de paarden doen, vanzelf duidelijk worden.
 
Lukt het je om je kind het vertrouwen te geven om te gaan groeien? En lukt het je kind om los te laten en op eigen benen te gaan staan? We dagen je uit om samen met je kind deze challenge aan te gaan! Onze paarden en pony’s vinden het geweldig om jullie hierbij te helpen.

Helaas is dit evenement vol, inschrijven is helaas niet meer mogelijk

Informatie

Datum: 21 mei 2022

Voor wie: Alle rijdende leden + 1 ouder. Dit evenement is speciaal voor een ruiter + 1 ouder. Het is een intensief programma.

Leeftijd: Alle leeftijden + 1 ouder

Aanvangstijd evenement: Omdat het een intensief programma is, laten we maar enkele koppels per uur tegelijk. Je hebt meer één op één begeleiding. Bij veel aanmeldingen worden er meerdere groepen gemaakt waardoor de indelingstijd kan variëren tussen 11:00-17:00uur.

Inschrijfgeld: €25,00 per koppel

Klasse/niveau: Alle niveaus

Kledingvoorschriften: Rijlaarzen/ rijschoenen / veiligheidsschoenen zijn verplicht.

Ontvang je nog meer informatie: Je ontvangt ongeveer een week van ten voren nog informatie per mail op welke tijd je staat ingedeeld.