Nieuws

Indeling familie dressuur

De groepsindeling is bekend! Je wordt 5 minuten van te voren verwacht. Een cap kun je lenen van de manege.

De groepen bestaan uit maximaal 6 personen. We zullen per groep diverse paarden tot onze beschikking hebben en je mag drie kwartier rijden.

Opgeven voor dit evenement kan aan de balie of via een e-mail naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Wanneer de groepen vol zijn maken we een reservelijst aan.

Deelname is gratis voor ouders van leden van de Prinsenbankhoeve.

Klik hier voor de indeling van de groepen en de tijden


Startlijsten carrousel Carnaval 2018

Het was weer een hele puzzel, maar het is gelukt. Ook dit jaar hebben we weer een vol programma! Om alles dus in de geplande tijd te kunnen verwerken vragen wij wel jullie medewerking. Voor elke proef is 15 minuten gerekend. Dit betekent dat de volgende groep al klaar moet staan om te starten anders loopt het veel te veel uit.

Zorg dus dat je ruim van te voren aanwezig bent. Tenminste 5 kwartier van te voren, zodat je voldoende tijd hebt voor je outfit, het opzadelen van het paard en om los te rijden.

Net als bij een dressuurwedstrijd wordt aangegeven wanneer je van de stal naar de kleine rijbaan mag. Vanuit deze baan ga je met je groep in de juiste volgorde de grote rijbaan in. Let op dat je het paard niet teveel kunt versieren, het paard moet binnen 15 minuten gewisseld kunnen zijn! Overleg dus met je instructrice wat wel en niet mogelijk is.

Je eigen instructrice leest de proef voor, de andere instructrices helpen je in de kleine rijbaan mee opstappen, beugels op maat maken etc.

De prijsuitreiking van de eerste groep is rond 17:15

De prijsuitreiking van de tweede groep is rond 21:00

 

LET OP!! Kom minimaal 5 kwartier van ten voren. Muziek moet minimaal twee uur van ten voren ingeleverd worden anders heb je geen muziek!

Laatste wijziging op: 24-02-2018 10:40u


Klik hier voor de startlijst

 


Zin in avontuur? Op 16 & 17 september hebben wij OPEN WEEKEND!
Voor jong en oud is er van alles te beleven: Pony's knuffelen, spelletjes doen, ritjes maken, demonstraties en paardrijlessen!
Zie hieronder het volledige programma!

Indeling fotoshoot 20 mei 2017

Op 20 mei  is het zover! De fotoshoot!

Hierbij de indeling van de fotoshoot op 20 mei. Er worden minimaal 30 foto's gemaakt, deze krijg je meteen mee op usb. De shoot duurt 20 minuten. In deze tijd mag je zelf weten wat voor een foto's je wilt laten maken. Denk bijvoorbeeld aan: staande foto's naast je pony, liggen op je pony, in je mooiste outfit, op je knie zittend je pony eten geven, oog in oog met je pony. Dit kun je in overleg met de fotograaf doen! Er worden geen rijdende foto's gemaakt. De kosten zijn €10,00. Deze dienen uiterlijk voor 19 mei voldaan te zijn, anders wordt je plaats vergeven.

Zorg dat je op tijd aanwezig bent zodat je, je pony ook mooi kunt maken. (goed poetsen en misschien wil je wel iets in de manen zoals bijvoorbeeld vlechtjes, lintjes etc.) Je moet zelf zorgen dat je op tijd klaar staat zodat we kunnen werken via de tijd van de indeling. Ben je niet klaar, gaat dit van je eigen tijd af!

Na de shoot kun je alle foto's in de kantine bekijken, je krijgt ze dan meteen mee op usb stick. Neem wel een USB stick van min. 8 GB mee. Dan passen de foto's er zeker op!
De 2 mooiste foto's worden bewerkt en krijg je later toegezonden.

Let op: Voor sommige ruiters zijn de tijden gewijzigd!!

Klik hier voor lijst

Arrangement 9: De Manege

In dit arrangement worden de kinderen eerst ontvangen in onze kantine. Ze krijgen een bekertje limonade met een cupcake/plakje cake en jullie gaan de cadeautjes uitpakken.

Daarna gaan de kinderen knuffelen, poetsen, opzadelen en ponyrijden.
Onder begeleiding van ons personeel gaan de kinderen kennismaken met onze pony’s. Als de paarden lekker zijn gepoetst, verwend en opgezadeld gaan we ponyrijden. Dit bouwen we langzaam op afhankelijk van het niveau van de kinderen. Meestal rijden we in twee groepen zodat iedereen veel aandacht krijgt en vanwege de veiligheid, wat bij ons voorop staat. Het paardrijden duurt ongeveer één uur. Daarna moeten de pony’s nog even afgezadeld en na verzorgd worden. De kinderen mogen de pony’s natuurlijk ook nog lekker knuffelen en bedanken voor het leuke feestje.

Tussendoor krijgen de kinderen een lekker glaasje limonade met een zakje chips naar keuze.

Vanuit hier gaan ze een tweede activiteit doen, hier heeft u de keuze uit óf voltige (turnen op de pony) óf de huifkartocht. (de huifkartocht wordt gereden met een huifwagen met een tractor ervoor).

Na deze activiteit gaan we lekker eten. U kunt kiezen uit frietjes met snack, pannenkoeken of één broodje knakworst.

Let op: de hele groep moet voor hetzelfde gerecht kiezen. Eén ouder mag gratis mee-eten. Uiteraard krijgen de kinderen limonade bij het eten.

Dieet/voorwaarden:

*Frietjes worden apart gebakken van de snacks
*Pannenkoeken zijn eventueel mogelijk zonder gluten. Alle kinderen krijgen dan dezelfde pannenkoeken
*Glutenvrije cakejes zijn niet mogelijk. Je dient dan voor deze persoon zelfs een cakeje mee te nemen, voor de overige kinderen zorgen wij. De prijs blijft hetzelfde.
*Éen ouder mag gratis mee eten, voor een extra persoon wordt €3,00 berekend. Dit van ten voren graag doorgeven of er meegegeten wil worden.

Duur feestje: ± 4 uur

Minimum 8 personen
Maximum 14 personen

€26,50 pp

 

Direct reserveren

Welkom op onze site

Welkom op de website van Manege de Prinsenbankhoeve. Op deze site worden foto's geplaatst die gemaakt zijn op onze manege en evenementen. Sta je zelf op een foto en heb je bezwaar dat deze geplaatst is, stuur dan even een mailtje. Wij zullen deze foto dan ten alle tijden verwijderen.

Heb je een leuk nieuwtje? Stuur een mailtje naar manege@prinsenbankhoeve.nl en misschien staat jouw nieuwtje dan snel op de website!

Veel plezier op deze site!

Met  een sportieve groet,

Manege de Prinsenbankhoeve

Manege Prinsebankhoeve is een 3 sterren FNRS Manege

Manege Prinsenbankhoeve is goedgekeurd door Stichting Veilige Paardensport

KNHS

De Prinsenbankhoeve is een Erkend Aequor Leerbedrijf

Huisdierencentrum Prinsenbankhoeve - Dierenpension - Trimsalon - Dierenwinkel - Fokkerij