Indeling fotoshoot 20 mei 2017

Op 20 mei  is het zover! De fotoshoot!

Hierbij de indeling van de fotoshoot op 20 mei. Er worden minimaal 30 foto's gemaakt, deze krijg je meteen mee op usb. De shoot duurt 20 minuten. In deze tijd mag je zelf weten wat voor een foto's je wilt laten maken. Denk bijvoorbeeld aan: staande foto's naast je pony, liggen op je pony, in je mooiste outfit, op je knie zittend je pony eten geven, oog in oog met je pony. Dit kun je in overleg met de fotograaf doen! Er worden geen rijdende foto's gemaakt. De kosten zijn €10,00. Deze dienen uiterlijk voor 19 mei voldaan te zijn, anders wordt je plaats vergeven.

Zorg dat je op tijd aanwezig bent zodat je, je pony ook mooi kunt maken. (goed poetsen en misschien wil je wel iets in de manen zoals bijvoorbeeld vlechtjes, lintjes etc.) Je moet zelf zorgen dat je op tijd klaar staat zodat we kunnen werken via de tijd van de indeling. Ben je niet klaar, gaat dit van je eigen tijd af!

Na de shoot kun je alle foto's in de kantine bekijken, je krijgt ze dan meteen mee op usb stick. Neem wel een USB stick van min. 8 GB mee. Dan passen de foto's er zeker op!
De 2 mooiste foto's worden bewerkt en krijg je later toegezonden.

Let op: Voor sommige ruiters zijn de tijden gewijzigd!!

Klik hier voor lijst

Welkom op onze site

Welkom op de website van Manege de Prinsenbankhoeve. Op deze site worden foto's geplaatst die gemaakt zijn op onze manege en evenementen. Sta je zelf op een foto en heb je bezwaar dat deze geplaatst is, stuur dan even een mailtje. Wij zullen deze foto dan ten alle tijden verwijderen.

Heb je een leuk nieuwtje? Stuur een mailtje naar manege@prinsenbankhoeve.nl en misschien staat jouw nieuwtje dan snel op de website!

Veel plezier op deze site!

Met  een sportieve groet,

Manege de Prinsenbankhoeve

Manege Prinsebankhoeve is een 3 sterren FNRS Manege

Manege Prinsenbankhoeve is goedgekeurd door Stichting Veilige Paardensport

KNHS

De Prinsenbankhoeve is een Erkend Aequor Leerbedrijf

Huisdierencentrum Prinsenbankhoeve - Dierenpension - Trimsalon - Dierenwinkel - Fokkerij