Startlijsten carrousel Carnaval 2018

Het was weer een hele puzzel, maar het is gelukt. Ook dit jaar hebben we weer een vol programma! Om alles dus in de geplande tijd te kunnen verwerken vragen wij wel jullie medewerking. Voor elke proef is 15 minuten gerekend. Dit betekent dat de volgende groep al klaar moet staan om te starten anders loopt het veel te veel uit.

Zorg dus dat je ruim van te voren aanwezig bent. Tenminste 5 kwartier van te voren, zodat je voldoende tijd hebt voor je outfit, het opzadelen van het paard en om los te rijden.

Net als bij een dressuurwedstrijd wordt aangegeven wanneer je van de stal naar de kleine rijbaan mag. Vanuit deze baan ga je met je groep in de juiste volgorde de grote rijbaan in. Let op dat je het paard niet teveel kunt versieren, het paard moet binnen 15 minuten gewisseld kunnen zijn! Overleg dus met je instructrice wat wel en niet mogelijk is.

Je eigen instructrice leest de proef voor, de andere instructrices helpen je in de kleine rijbaan mee opstappen, beugels op maat maken etc.

De prijsuitreiking van de eerste groep is rond 17:15

De prijsuitreiking van de tweede groep is rond 21:00

 

LET OP!! Kom minimaal 5 kwartier van ten voren. Muziek moet minimaal twee uur van ten voren ingeleverd worden anders heb je geen muziek!

Laatste wijziging op: 24-02-2018 10:40u


Klik hier voor de startlijst

Welkom op onze site

Welkom op de website van Manege de Prinsenbankhoeve. Op deze site worden foto's geplaatst die gemaakt zijn op onze manege en evenementen. Sta je zelf op een foto en heb je bezwaar dat deze geplaatst is, stuur dan even een mailtje. Wij zullen deze foto dan ten alle tijden verwijderen.

Heb je een leuk nieuwtje? Stuur een mailtje naar manege@prinsenbankhoeve.nl en misschien staat jouw nieuwtje dan snel op de website!

Veel plezier op deze site!

Met  een sportieve groet,

Manege de Prinsenbankhoeve

Manege Prinsebankhoeve is een 3 sterren FNRS Manege

Manege Prinsenbankhoeve is goedgekeurd door Stichting Veilige Paardensport

KNHS

De Prinsenbankhoeve is een Erkend Aequor Leerbedrijf

Huisdierencentrum Prinsenbankhoeve - Dierenpension - Trimsalon - Dierenwinkel - Fokkerij