Een eigen paard of pony…
Wie wilt dat nou niet?

Wil jij je kleine paardenknuffel omruilen voor een écht groot eigen paard? Bij ons op de manege kun je een vast lespaard krijgen waar je elke dag (of een halve week) op mag rijden zonder het paard te kopen. Op deze manier is jouw droom om een eigen paard of pony te hebben binnen handbereik. Je krijgt van ons goede begeleiding om te leren omgaan met een eigen paard want dat is een hele verantwoordelijkheid.

"Het huren van een paard geeft kinderen het gevoel alsof ze hun eigen paard of pony hebben en ouders kunnen ze met een gerust hart naar de manege laten gaan."

Het voelt alsof het je eigen paard is maar dan voor veel minder moeite. Niet zelf de stinkende stallen uitmesten of vroeg opstaan voor het voeren: dat wordt namelijk allemaal voor je gedaan. Zelf bepalen wanneer je gaat rijden, in welke baan je gaat rijden, een rondje wandelen,  lekker je paardje vertroetelen met mooie spulletjes of een lekkere wasbeurt.

"Een vast rijpaard is veel vrijblijvender dan een eigen paard. Als de interesses veranderen hoef  je niet een heel verkooptraject in te gaan."

Het is niet alleen super leuk om elke dag te kunnen paardrijden maar ook erg leerzaam. Je leert om te gaan met het hebben van een eigen paard. Je zult een band krijgen met de pony waardoor je beter leert paardrijden. Jullie zullen meer vertrouwen in elkaar krijgen waardoor sommige dingen makkelijker zullen worden en jullie samen nieuwe uitdagingen aan kunnen gaan.

Twijfel je nog een beetje? Je mag het altijd een maandje uitproberen en als je daar razend enthousiast van bent geworden is het daarna per maand opzegbaar.

"Wij bieden een mogelijkheid voor manegeruiters om hun droom uit te laten komen voor wie de aanschaf van een paard nog net een stapje te ver of te duur is. En dát onder begeleiding."

Over de prijzen, de mogelijke paarden en andere concrete zaken graag contact opnemen met This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it of kom even langs bij de balie.

Sommige van onze sportpaarden staan te koop... Hiervoor kun je ook contact met ons opnemen.

Manege Prinsebankhoeve is een 3 sterren FNRS Manege

Manege Prinsenbankhoeve is goedgekeurd door Stichting Veilige Paardensport

KNHS

De Prinsenbankhoeve is een Erkend Aequor Leerbedrijf

Huisdierencentrum Prinsenbankhoeve - Dierenpension - Trimsalon - Dierenwinkel - Fokkerij