Voor de gezelligste bedrijfsfeesten

Een compleet uitje voor het hele team

Je komt binnen en loopt alvast even langs de paarden. Tijdens de koffie komt het gesprek al op gang. "Die paarden zijn wel erg groot, zouden wij daar op moeten? Och dat stelt toch niks voor, dat doe ik zo!" Na de koffie en het gebak zullen we het eens bekijken. En zullen we zien of de manager het paard ook  zo goed kan managen.

De paarden staan klaar en de eerste mogen het eens gaan proberen. Kort wordt er een uitleg gegeven wat je wel en niet moet doen bij een paard. Onwennig worden de eerste rondjes gestapt. Naar mate we ons meer en meer op ons gemak voelen kunnen we een rondje draven. Maar wie zich niet zo zeker voelt op het paard mag gewoon rustig blijven stappen. In een ongedwongen sfeer kan je dus kennis maken met het paardrijden.

Na het rijden is er tijd voor een andere activiteit. Met de hele groep stappen we in de huifkar om een ontspannen maar bovenal gezellige rondrit door de landelijke omgeving te maken.

Tijdens een heerlijke barbecue is er tijd om de beleving na te spreken.

Een gezellige dag aangepast aan uw wensen

Ieder bedrijf is anders en zo ook het bedrijfsfeest. Een programma is dus in samenspraak met u op te stellen. Zo zijn er verschillende mogelijkheden qua ontvangst, activiteiten en afsluiting. Ook is het mogelijk om een voorgaand aan de activiteit een vergadering of presentatie te verzorgen.

Hieronder ziet u verschillende mogelijkheden qua activiteiten.

  • Paardrijden
  • Rijden met paard en wagen
  • Huifkartocht (met picknick onderweg)
  • Bijwonen van een demonstratie of show
U kunt contact opnemen met ons om uw wensen te bespreken. Wellicht heeft u een idee dat wij ook prima kunnen verzorgen.

Manege Prinsebankhoeve is een 3 sterren FNRS Manege

Manege Prinsenbankhoeve is goedgekeurd door Stichting Veilige Paardensport

KNHS

De Prinsenbankhoeve is een Erkend Aequor Leerbedrijf

Huisdierencentrum Prinsenbankhoeve - Dierenpension - Trimsalon - Dierenwinkel - Fokkerij