Alle comfort voor uw paard

Bij ons kunt u naast paardrijlessen of een paard huren ook u paard of pony stallen. U kunt dan gebruik maken van al onze faciliteiten.

Accommodatie

Manege de Prinsenbankhoeve heeft 48 lichte stallen. In onze accommodatie bieden wij u en uw paard optimaal comfort. Wij nemen de zorg van uw paard volledig over. U kunt maximaal genieten van de tijd met uw paard. De stallen zijn licht, fris en goed geïsoleerd. Mede dankzij het ingebouwde luchtcirculatiesysteem is onze stal een gezonde leefplaats voor uw paard.

'S ochtends, 's 'middags en 's avonds is er ruimte om te rijden in een van onze binnen- of buitenrijbanen. U kunt gebruik maken van de poets-, wasplaats (koud en warm water), weides, paddocks en parkeerplaats voor trailers.

Binnen- en buitenrijbanen

Wij hebben twee overdekte rijhallen voorzien van een All weather tuft bodem. De grote rijbaan is 20x40m en de kleine rijbaan is 35x18m. Beide rijbanen grenzen aan de verwarmde kantine. Buiten hebben we twee 20x60m rijbanen voorzien van een All weather tuft bodem. In het zomerseizoen is er een springpiste.

Stallen en weidegang

Onze stallen worden dagelijks bijgehouden en wekelijks worden de gehele stallen uitgemest en schoongemaakt. De stallen zijn ruim en allemaal voorzien van een eigen automatische drinkbak. In iedere stal vindt u ook een vaste grote voerbak. Wij voeren brok en hooi/voordroog. Twee keer per dag worden de paarden gevoerd. Mocht uw paard of pony een speciaal dieet volgen, geef dit dan aan. Dan kunnen we daar rekening mee houden.

Wij zorgen ervoor dat de paarden afwisseling en beweging hebben. Ze gaan dagelijks naar buiten in onze paddocks of weilanden. Dit kan alleen of in kuddes, afhankelijk van uw wensen en het karakter van uw paard.

Naast de ruime stallen hebben we ook twee grote groepsstallen waar meerdere paarden bij elkaar staan.

Lessen en spullen

Met uw eigen paard of pony kunt u deelnemen aan de groepslessen dressuur of springen maar u kunt ook privélessen afspreken. Wij hebben diverse hoog opgeleide instructrices die naast manege lessen ook veel privélessen geven op ieder niveau. Onze instructrices zijn ORUN-4 opgeleid en rijden zelf tot ZZ-Zwaar niveau.

Uw paardenspullen kunt u netjes opbergen in grote persoonlijke kasten die op slot kunnen. Bij de stal kunt u eventueel een deken of dekje ophangen. Uw spullen liggen opgeborgen in een afsluitbare zadelkamer waar alleen vaste kasten komen.

Op de manege vindt u een kantine waar u altijd iets kunt eten of drinken en verder is er ruimte genoeg om u om te kleden of zelfs te douchen.

 

Interesse?

Heeft u interesse in pensionstalling bij manege de Prinsenbankhoeve? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor stalling voor uw paard of pony te bespreken!

Telefoon: 024-6454742

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

 

 

 

Manege Prinsebankhoeve is een 3 sterren FNRS Manege

Manege Prinsenbankhoeve is goedgekeurd door Stichting Veilige Paardensport

KNHS

De Prinsenbankhoeve is een Erkend Aequor Leerbedrijf

Huisdierencentrum Prinsenbankhoeve - Dierenpension - Trimsalon - Dierenwinkel - Fokkerij